Şimdi Ara

STEPHEN KING OKUYUCULARI BAKABİLİR Mİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
864
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler çok geç kalmış olmamla birlikte ilk Stephen Kıng romanımı aldım : ''Kubbenin Altında''

Guzel bir kitaba benziyor almadan önce de çok araştırma yapmıştım.

Bu kitabı bitirip ''Ruhlar Dükkanı''nı almayı düşünüyorum.

Bunun haricinde hangilerini önerirsinizı ?? Özelikle korku-gerilim hastasıyım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozank_95 -- 3 Haziran 2014; 1:57:21 >

• Karanlık Öyküler
    Hayvan Mezarlığı
    Medyum
    Blaze

benim en beğendiğim kitaplarıdır. Kara Kule seriside güzel fakat pek korku yok o yüzden önermedim.
  • Ruhlar dükkanında bir karakter var ki King kitapları içinde en çok sevdiğim karakterlerden biridir ama o kitabı bitirince çok sinir olabilrsin
    Kitap önerisi olarakta kesinlikle Mahşer kitabını oku. Eğer ki Mahşer'i çok beğenirsen artık Kara Kule serisini okuma vaktin gelmiştir.

Kısa hikaye kitabı önersi içinde kesinlikle ve kesinlikle Sis kitabını okumalısın ki içindeki sis romancığı harika ötesidir

• quote:

Orijinalden alıntı: dark_hell_86

Ruhlar dükkanında bir karakter var ki King kitapları içinde en çok sevdiğim karakterlerden biridir ama o kitabı bitirince çok sinir olabilrsin
    Kitap önerisi olarakta kesinlikle Mahşer kitabını oku. Eğer ki Mahşer'i çok beğenirsen artık Kara Kule serisini okuma vaktin gelmiştir.

Kısa hikaye kitabı önersi içinde kesinlikle ve kesinlikle Sis kitabını okumalısın ki içindeki sis romancığı harika ötesidir

Hangi karakter?

• Oliver_ kullanıcısına yanıt
    Leland Gaunt
  • dark_hell_86 kullanıcısına yanıt
    O adamdan tiksiniyordum ama milleti iyi birbirine düşürdü.
  • Oliver_ kullanıcısına yanıt
    (kitabı okumayanlar için ne olur ne olmaz diye)
    ben nedense King'in kötü karakterlerini, iyi karakterlerinden daha çok seviyorum ki kötü karakter yaratmada kimse King'in eline su dökemez gibi leland bende randall flagg etkisi yaratmıştı azbçuk ondan dolayı çok sevmiştim. Birde finali öyle berbat bitmeseydi keşke

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yeşil Yol derim.
    Ayrıca King okuyup, Kara Kule serisini okumamak eksikliktir.
  • O ve Doktor Uyku'yu da öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GencayA

O ve Doktor Uyku'yu da öneririm.

Hocam Doktor Uyku'dan önce sanırım o kitabın ilki varmış onu okumam gerekir mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ricky.McFloyd

Karanlık Öyküler
    Hayvan Mezarlığı
    Medyum
    Blaze

benim en beğendiğim kitaplarıdır. Kara Kule seriside güzel fakat pek korku yok o yüzden önermedim.

Mahşer den sonra sizin yazdıklarınızı alırım büyük ihtimal ama hayvan mezarlığının özetine bakayım derken baya bi geniş özetine bakmışım her şeyi yazmış adam da

Sizin yazdıklarınız iyi korku mudur bana sağlam korku lazım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozank_95

quote:

Orijinalden alıntı: GencayA

O ve Doktor Uyku'yu da öneririm.

Hocam Doktor Uyku'dan önce sanırım o kitabın ilki varmış onu okumam gerekir mi ?

Mahşer'i beğenmediğim için önermedim. Okumak yüzde yüz şart değil aslında ama okursan iyi olur.
  • Doktor Uyku'nun öncesi Medyum kitabı onu sormuş galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: dark_hell_86

Doktor Uyku'nun öncesi Medyum kitabı onu sormuş galiba

Hmm evet ondan bahsediyordum. Okumama gerek var mı Doktor Uyku'dan önce ?
  • quote:

quote:

Karanlık Öyküler
    Hayvan Mezarlığı
    Medyum
    Blaze

Mahşer den sonra sizin yazdıklarınızı alırım büyük ihtimal ama hayvan mezarlığının özetine bakayım derken baya bi geniş özetine bakmışım her şeyi yazmış adam da

Yani güzeldir :D hatta medyum un filmi en iyi korku filmleri arasında gösterilir. Blaze o kadar korku değil ama.

• quote:

quote:

quote:

Karanlık Öyküler
    Hayvan Mezarlığı
    Medyum
    Blaze

Yani güzeldir :D hatta medyum un filmi en iyi korku filmleri arasında gösterilir. Blaze o kadar korku değil ama.

Tamamdır Medyum'u almayı kesinleştirdim teşekkürler yardımın için....

• Yukarıda Mahşer yazdığım kısım Medyum olacak, yorumu Medyum'u düşünüp yaptım ama yazarken öyle aklım karışmış.
  • Yeşil yol,Kesinlikle okunması gereken bir kitap
  • King'e Kubbenin Altında ile başlama. Daha hafif bir başlangıç yap.

Hayvan Mezarlığı, Medyum, Sadist.. mesela on numara olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tomthejeer

King'e Kubbenin Altında ile başlama. Daha hafif bir başlangıç yap.

Hayvan Mezarlığı, Medyum, Sadist.. mesela on numara olur.

Hocam olan oldu kitabın yarısındayım şimdi :)

O dediklerin de sırada zaten ama önce Mahşer ve Ruhlar Dükkanı'nı okumak için can atıyorum....
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.