Şimdi Ara

Stephen King || Okuyanlar Kulübü (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.001
Cevap
48
Favori
147.070
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yaz beni kardeş , imzayı alıyorum
  • arkadaşlar bende yaklaşık 2 ay önce mahşer kitabını almıştım ama nedense çok sıkıcı geldi ve bıraktım onun öncesinde sadisti okumuştum çok sürükleyiciydi ama mahşer o kadar sürükleyici gelmedi bana bakalım şimdide stephen king in göz adlı romanına başlayacağım umarım iyidir.
  • Mahşer en iyi romanlarından birisidir bence ilginçç
  • haklı olabilirsin ama ne bileyim bana çok karışık geldi bir hikayeyi anlatırken birden başka bir hikayeye geçiyor sonra tekrar aynı hikayeye geçiyor kısaca beni pek bağlamadı mahşer kitabı ama sadist öyle değildi gayet sürükleyiciydi neyse dediğim gibi birde göz romanını okuyacağım galba yazarın ilk kitabıymış umarım iyidir.
    quote:

Orjinalden alıntı: Gunwane

Mahşer en iyi romanlarından birisidir bence ilginçç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ninjaturtle -- 19 Temmuz 2008; 18:54:50 >
  • The Shining en sevdiğim kitabıdır. Benide yazarsan memnun olurum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ninjaturtle

haklı olabilirsin ama ne bileyim bana çok karışık geldi bir hikayeyi anlatırken birden başka bir hikayeye geçiyor sonra tekrar aynı hikayeye geçiyor kısaca beni pek bağlamadı mahşer kitabı ama sadist öyle değildi gayet sürükleyiciydi neyse dediğim gibi birde göz romanını okuyacağım galba yazarın ilk kitabıymış umarım iyidir.
    quote:

Mahşer en iyi romanlarından birisidir bence ilginçç

Mahşer o kadar da karışık deel yaw..Yani normal bir kitap gibi..Seyahat eden bir kaç grup var işte onların başından geçenler..Karıştırırsan bir kenara küçük notlar alabilirsin..Oyun ve sadist çok basittir anlatımı doğru..Ama oyun mesela beni çok sıkmıştı..

• quote:

Mahşer o kadar da karışık deel yaw..Yani normal bir kitap gibi..Seyahat eden bir kaç grup var işte onların başından geçenler..Karıştırırsan bir kenara küçük notlar alabilirsin..Oyun ve sadist çok basittir anlatımı doğru..Ama oyun mesela beni çok sıkmıştı..

oyunu ben de okudum ve oyun konusunda söylediklerine bir çok King okuru katılıyor.. çünkü o roman daha çok psikolojik bir inceleme gibidir.. diğer forumlara da bakarsan King okumaya yeni başlayanlara hiç önerilmez. ama tabi bütün kitapları okumak istiyorum, her şeyi öğrenmek istiyorum diyenler okumalıdır..

sadist'e diyecek lafım yok zaten.. mükemmel bir kitaptır..
  • Çılgınlığın Ötesi

Stephen King
    ALTIN KİTAPLAR

Dehşetin soğuk parmaklarına dokunmaktan çekinmiyorsanız,

Stephen King sizi bu kitabı okumaya çağırıyor.

Korunmasız bir kadın için böylesi dehşetli bir dünyada yaşamanın zorluğunu bilenleriniz vardır mutlaka. Siz de Rose gibi kötülük timsali bir kocaya sahipseniz çıkış yollarınız tek bir noktada birleşecektir. Kaçışta!... Ne var ki Rose diğer kader arkadaşlarından farklı olarak, peşine düşen kocasının artık aklının sınırlarını çoktan aştığını ve çılgınlığın ötesine geçtiğini biliyordu. Her solukta tehlikeli bir dönmedolaba binmiş gibi yaşamla ölüm, hayalle gerçek arasında dönüp duruyordu...
    Dehşetin soğuk parmaklarına dokunmaktan çekinmiyorsanız, haydi!

Yayın Yılı: 2008
    Orjinal Adı: Rose Madder
    İthal Kağıt
    464 sayfa
  • bu kitap 95 çıkmadı mı ya ben mi yanlış biliyorum..
    quote:

Orjinalden alıntı: quicksand

Çılgınlığın Ötesi

Stephen King
    ALTIN KİTAPLAR

Dehşetin soğuk parmaklarına dokunmaktan çekinmiyorsanız,

Stephen King sizi bu kitabı okumaya çağırıyor.

Korunmasız bir kadın için böylesi dehşetli bir dünyada yaşamanın zorluğunu bilenleriniz vardır mutlaka. Siz de Rose gibi kötülük timsali bir kocaya sahipseniz çıkış yollarınız tek bir noktada birleşecektir. Kaçışta!... Ne var ki Rose diğer kader arkadaşlarından farklı olarak, peşine düşen kocasının artık aklının sınırlarını çoktan aştığını ve çılgınlığın ötesine geçtiğini biliyordu. Her solukta tehlikeli bir dönmedolaba binmiş gibi yaşamla ölüm, hayalle gerçek arasında dönüp duruyordu...
    Dehşetin soğuk parmaklarına dokunmaktan çekinmiyorsanız, haydi!

Yayın Yılı: 2008
    Orjinal Adı: Rose Madder
    İthal Kağıt
    464 sayfa

• İnanılmaz güzel eserleri var gerçekten. Beni de ekleyebilirsiniz listeye.
  • duma adası harika arkadaslar.ne aşk hikayesinin agır ritmi var ne cep in kötü sonu var.gerçekten üstadın en iyi kitaplarından biri olmaya aday
  • ben de istiyorum yaaa
    quote:

Orjinalden alıntı: 20burak1991

duma adası harika arkadaslar.ne aşk hikayesinin agır ritmi var ne cep in kötü sonu var.gerçekten üstadın en iyi kitaplarından biri olmaya aday
  • ekle babacım ekle okumadığım 9 kitabı kaldı bitiricem kitaplarını d
  • Çok fazla okuma meraklısı biri değilimdir Bundan 4 gün önce bir hevesle Stephen King'in Yeşil Yol kitabını aldım.Beni inanılmaz bir biçimde sardı.Şu an 278. sayfaya ulaştım bile Yeşil Yol'u bitirdikten sonra başka bir kitabını okumak istiyorum.Acaba ne tavsiye edersiniz ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: .Tolga.

Çok fazla okuma meraklısı biri değilimdir Bundan 4 gün önce bir hevesle Stephen King'in Yeşil Yol kitabını aldım.Beni inanılmaz bir biçimde sardı.Şu an 278. sayfaya ulaştım bile Yeşil Yol'u bitirdikten sonra başka bir kitabını okumak istiyorum.Acaba ne tavsiye edersiniz ?

son kitabı duma adası en iyi kitaplarından biri.mahşer medyum sadist en begendiklerim
  • Mahşeri aldım.Yeşil Yol bitsin ona da başlarım Fun Club'a ekleyin lütfen
  • sis in filmini izleyenler kimler arkadaslar?sonu hakkında biraz konusmak isterdim:)
  • Eklendiniz arkadaşlar...

Bu arada Sis'i izledim ve tek kelimeyle bayıldım filme. Hikayedeki yerleri, kişileri görmek ayrı bir zevk zaten. Sonu gerçekten çok hüzünlüydü...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pir

Eklendiniz arkadaşlar...

Bu arada Sis'i izledim ve tek kelimeyle bayıldım filme. Hikayedeki yerleri, kişileri görmek ayrı bir zevk zaten. Sonu gerçekten çok hüzünlüydü...

hocam kitaptaki son daha katlanılırdı bence.hayalgücümüze bırktı bende iyi seyler hayal ettim ama bu saçmaydı birz:)
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.