Şimdi Ara

Stephen King || Okuyanlar Kulübü (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.001
Cevap
48
Favori
147.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Pir

Valla bende Hayatı Emn Karanlık kitabını arıyorum ama bir türlü bulamadım...

Bende baya aradım sonra canıma tak etti gözlerime yazık olur falan demeden e-book dan okudum sonra gerisi geldi biraz arayıp bulamadığım kitapları direk e-book tan okuyorum sonunda gözüm bozuldu
  • EkLe Hocam.
  • quote:

Orjinalden alıntı: |BLood|

EkLe Hocam.

:Hayatı emen kkaranlığımı istiyorsun istiyosan pm den atarım burda yayınlamak sorun çıkarabilir sonuçta yasal değil
  • dostum ben de fan club'a katılabilir miyim?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Syn7ax

dostum ben de fan club'a katılabilir miyim?

Ekledim...
  • Teşekkürler derim
  • ben de stephen kingin büyük fanıyım. okumadığım bikaç kitabı kaldı ağırdan alıyorum artık hepsi biterse ne okurum sonra beni de klübe eklersen sevinirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: ismetdai

ben de stephen kingin büyük fanıyım. okumadığım bikaç kitabı kaldı ağırdan alıyorum artık hepsi biterse ne okurum sonra beni de klübe eklersen sevinirim

Ok. Ekledim hocam...
  • Kardeşim aylardır bu imzayı taşıyorum yaz beni de listeye aaaa
  • pir bir ara bilgi yarışması falan oynuyoduk.soru -cevap seklinde.yeni arkadaslarımızda katıldı aramıza devam etsek eglenceli olur sanırım
  • Olabilir ben de aktif katılım gerçekleştirebilirim. Finaller de bitmiş hani

Bir de kaçırdığım muhabbetleri tekrar okudum, çoğumuz orjinal kitapların 30 küsüre satıldığından bahsetmişiz. Ankara' da şu Karanfil Ankaray çıkışının hemen sol tarafında yeraltı çarşısı var. Hani bolca kitapçıların, takıcıların olduğu yer. Orada soldaki ilk kitapçı en fazla 20, bilemedin 25 liraya satıyor S. King romanlarını. Ve ekseriyetle %20-%30 arasında indirim yapıyor. 3 senedir oradan kitap alırım, dükkân küçük mamafih geniş bir arşivi var. Olmayan kitapları da getirtebiliyorlar. Ulaşabiliyorsanız tavsiye ediyorum.

Kitaplar elbette orjinal ve sıfır

• Kitap fiyatları elbette ki fazla fakat verdiğiniz paraya değiyor öyle değil mi arkadaşlar?

Maddi durumum çok iyi olmamasına rağmen verdiğim paraya zerre kadar acımıyorum çünkü verdiğim paranın karşılığını fazlasıyla alıyorum. Ayrıca; konu Stephen King olunca akan sular durur bea

Önerebileceğim kitaplar;

Hayaletin Garip Huyları adlı hikaye kitabı ile <<O>> adlı romanı.

Roman ile aynı doğrultu da gitmeyen bir kitap Cujo. İkisi de farklı sonlarla bitiyorlar. Filmi için tam anlamıyla vasat denilemez çünkü o zamanın koşullarına göre yine iyi sayılır. Ona bakarsanız, Hayvan Mezarlığı ve <<O>> filmleri de neredeyse iyi denilemeyecek düzeydeler.

Duma Adasını iki arkadaşım okudu ve ikisinin de yorumları birbiriyle uyuşmakta. Birincisi; kitap sürükleyici. Merakla okuyorsunuz. İkincisi; İnsanın resim yapası geliyormuş. En kısa zamanda bende temin edip okuyacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Carmentos -- 9 Haziran 2008; 16:45:05 >

• Dün The Mist'i izleyebildim ancak. Film gerçekten çok hoşuma gitti... Biraz yavan kalsada, kitaptaki kişileri ve mekanları görmek inanılnaz zevkli. Sonu da çok hüzünlüydü bu arada...
  • quote:

Orjinalden alıntı: 20burak1991

pir bir ara bilgi yarışması falan oynuyoduk.soru -cevap seklinde.yeni arkadaslarımızda katıldı aramıza devam etsek eglenceli olur sanırım
  • quote:

quote:

pir bir ara bilgi yarışması falan oynuyoduk.soru -cevap seklinde.yeni arkadaslarımızda katıldı aramıza devam etsek eglenceli olur sanırım

Olur hocam neden olmasın?

Sen başlat o zaman...
  • :)tamam.

kolaydan baslıyalım.ve kimse google a bakmasın
    yazarın dogum yeri
  • quote:

:)tamam.

yazarın dogum yeri

Goggle'a bakmaya gerek yok ilk sayfada yazıyor... Maine, çoğu kitabına doğduğu yerde geçmektedir bu arada.
  • :)soru alalım

quote:

quote:

:)tamam.

yazarın dogum yeri

Goggle'a bakmaya gerek yok ilk sayfada yazıyor... Maine, çoğu kitabına doğduğu yerde geçmektedir bu arada.
  • Silahşör Roland Kara Kule serilerinden başka küçük bir hikayede görünmüştür. Bu hikayenin ismi?
  • işte cevap veremeyecegim bir soru.bir kaç karakterin diğer kitaplarla alakalı oldugunu biliyorum ama roland ı duymadımokumadım hiç:)
    quote:

Silahşör Roland Kara Kule serilerinden başka küçük bir hikayede görünmüştür. Bu hikayenin ismi?
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.