Şimdi Ara

Stein's Gate (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
800
Cevap
13
Favori
30.161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Guest-3EF6E5B67

18'den sonra soğudum yahu
    İlk sezon kadar güzel değil malesef. Yinede izliyoruz işte Bu arada pp monogatari serisinden galiba
  • İlk sezon beynimiz falan yanıyordu teoriler üretiyorduk ama bu sezon çok iyi değil yine 18'e kadar idare ederdi de 18. bölüm Kagari ablamız Polat Alemdar kesilince bozdu.

Böyle kollarla kafa kesmeler falan

edit: aynen monogatari series'den hocam. Sevdiniz mi hocam

edit 2: animeyi yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3EF6E5B67 -- 23 Ağustos 2018; 16:17:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-3EF6E5B67

İlk sezon beynimiz falan yanıyordu teoriler üretiyorduk ama bu sezon çok iyi değil yine 18'e kadar idare ederdi de 18. bölüm Kagari ablamız Polat Alemdar kesilince bozdu.

Böyle kollarla kafa kesmeler falan

edit: aynen monogatari series'den hocam. Sevdiniz mi hocam

edit 2: animeyi yani
    Daha izlemedim ama o kızı görmüştüm

• reyesi bekliyordum.bence darunun attığı d mail mayurinin ölmesi ve okabenin aklının başına gelmesi içindi.

• Bu hafta bölüm yokmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tlhxyz -- 29 Ağustos 2018; 22:59:34 >
  • Aklıma takıldı da,

moeka neden gözlem yaparken mayuriyi öldürdüğü kıyafeti giydi?

• son bölüm psikolojimi bozdu. Zayıf daru

• Hazır olun haftaya kyouma abi geliyor.Efsane bölümdü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KiraZero -- 6 Eylül 2018; 0:14:06 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biriktirip izleyecektim yine dayanamadım.
  • Şimdi bir dakika şu olayı anlamadım.

Mayuri ve Suzuha zaman makinesine atlayıp gittiler. Vuruldular mı giderken yoksa gittiler mi bilmiyoruz.

Okabe büyük olasılıkla vurulduklarını düşündüğü için koşarak zamanda sıçramak istedi.

En son zamanda sıçramayı yaptı 19. bölümde ve 20. bölümde 2036 yılında uyandı.

Okabeyi Suzuha buldu, Daruya götürdü.

Daru ne dedi? Zamanda sıçrama başarısız oldu. Yani o zaman çizgisi değişmedi, bunlar devam ettiler işlerine mecburen.

2025 yılına kadar 19. bölümdeki zaman çizgisinden devam ettiler ve Okabe yakalandı o zamanda. İşkence vesaire derken Daru "öldü" dedi Okabe için.

Kime öldü dedi peki? Suzuhaya.

Şimdi soruyorum, Daru ve Maho zamanda sıçrama makinesini ne için yaptılar 19. bölümde? Mayuri ve Suzuha için.

2036 yılındaki Daru ne dedi peki? Zamanda sıçrama başarısız oldu.

O halde nasıl oluyor da Suzuha Darunun yanındayken, Mayuri nereye kayboldu acaba?

Çok dikkat edemedim ancak Okabenin şu sorusuna hiçbir tepki vermediler "O halde Mayuri?.." gibi bir şey söyledi.

Bu hem Mayurinin hem de Kurisunun öldüğü zaman çizgilerinden anladığım kadarıyla. Yani Okaba için "kabus" çizgisi.

Ama o 19. bölümün sonundaki zamanda sıçramayı nasıl hatırlıyor diğerleri?

Mayuri ve Suzuha geçmişe gitmişken, başarısız olan zamanda sıçramadan sonraki yıllarda Suzuha nasıl oluyor da bir anda karşımıza çıkıyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mugetsuga -- 6 Eylül 2018; 0:48:37 >

• Mugetsuga kullanıcısına yanıt
    Belki de suzuha ve daru sakĺıyolar okabe duymasın diye de diğerlerine de okabeye saķın mayuri nin yerini söylemeyin demişlerdir.

Ya da mayuri başka zaman çizgisinde bir yer de hapsoldu bunu da leskinen ayarlamıştır.Belki leskinenin amacı basından beri mayuriyi bulmakti yani hapsetmekti artık kafam karışdı iyice ya mobilden kötü yazıyorum zaten hep.

O Suzuha 2018de doğan geçmişi hiç görmemiş suzuha.

• schmeiblak S kullanıcısına yanıt
    KiraZero kullanıcısına yanıt
    Hocam ama şöyle düşünün, 19. bölümde Okabe neden zamanda sıçramak istedi? Mayuri ve Suzuha için.

Suzuhanın geçmişe hiç gitmediği bir zaman çizgisine geçtiğini varsayarsak Okabenin, Daru ve diğerleri neden zamanda sıçramanın başarısız olduğunu biliyorlar?

Eğer Suzuha hiç gitmediyse zaten Okabe için Mayuri ve Suzuhayı kurtarma görevi iptal oluyor. Çünkü Mayuri, Suzuha ve zaman makinesi olmadan geçmişe gidemez.

Ha eğer ki Suzuha hiç geçmişe dönmedi ve Okabenin zamanda sıçramasının başarısız olduğu bu çizgideki asıl amacı Mayuriyi kurtarmak değil de atıyorum kızlardan başka birini kurtarmaktıysa o zaman sorun yok.

@KiraZero; hocam bu Okabe bence Mayuri ve Suzuhayı kurtarmaya çalıştığı çizgide değil şu an. Başka bir sebepten zamanda sıçrama yapmak istedi ve başarısız oldu. Öyle tahmin ediyorum.
    Dedikleriniz mantıklı okabe başka çizgiye leskinen yüzünden gitmiş olamaz mı sizce ?

• schmeiblak S kullanıcısına yanıt
    Eğer öyleyse mayuri ile kaybolan suzuha da bulunursa 2 tane suzuha olmaz mi paradoks olmaz mi bu durum da

• Anladığım kadarıyla açıklamaya çalışayım:

Zaman çizgisi değişmedi. 19. bölümün sonunda Time Leap Machine çalışmadı ve Okabe'nin hafızaları orada bilgisayara kaydedildi. (Makinenin çalışma yöntemi bu zaten, hafızayı bilgisayara kaydederek iki gün önceki Okabe'ye telefon aracılığıyla aktarıyor.) Başarısız olunca hafıza verileri bilgisayarda kalmış oldu. 2025 yılında Okabe Stratfor tarafından kaçırıldı ve işkenceler sonunda beyni öldü. 2036 yılında Daru o eski bilgisayardaki hafızayı Okabe'nin beynine aktararak uyanmasını sağladı.
    Suzuha 2018 yılında her türlü doğacaktı zaten. Son bölümde gördüğümüz Suzuha henüz zaman makinesini kullanmamış, haliyle Okabe'yi tanımıyor ve ölü olarak biliyor.

Benim anlamadığım olay, okuduğum kadarıyla Maho ve Daru'nun yaptığı Time Leap Machine en fazla 14 gün geri gidiyormuş. Okabe önümüzdeki bölümde nereye dönecek? Bir şekilde 2025'e gitmesi gerekiyor. Kendisine gönderdiği videolu D-Mail ve efsane teras sahnesini tekrar izleyecek olmamız harika.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tlhxyz -- 6 Eylül 2018; 16:15:3 >

• Siz romanini mi okuyorsunuz ayriyeten ?

• KiraZero kullanıcısına yanıt

Hayır, yarım bırakmıştım. 14 gün olayını reddit'te okudum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tlhxyz -- 6 Eylül 2018; 16:58:10 >
  • Hocam acaba moeka ne alemde?onda da yine bir şey çıkacak.gamma world line ile ilgili film yapsalar çok iyi olur.

• 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.