Şimdi Ara

Steganos Internet Anonym Pro 7 Nasıl Kullanılır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
7.319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Steganos Internet Anonym Pro 7 . arkadaşlar bu program nasıl kullanılır. çalıştırıyorum ama ip numaram değişmiyor? Nasıl kullanabilirim?

• şapkanın yanında acitive a basarsan program başlar zaten
    sonrada checking your anonmity e basarsan web sayfasınsa ip nin ne olduğunu görürsün
    son derece basit.dene yaparsın.Ama ben bunu kullanırken sitelere giremiyorum.Sende deneyip yorumu yazarsan sevinirim
  • Dostum ilk önce yukarıdaki Check Servers yazan yerden proxy serverların güncelleyeceksin, işlem bitince sol tarafta Number of Servers yazan yerde kaç server bulduğunu yazar. Options bölümünden de ne kadar sıklıkla ip değiştireceğini 60 snye ye kadar ayarlayabilirsin. Çok sık değiştirirse sitelere girerken veya rapidshare de kullanırken hata verir. toolbara yerleşen bölümden de active veya deactive yapabilirsin kolaylıkla. Ben uzun zamandır kullanıyorum ve baya işime yarıyor... bu arada serialini de bulmuşsundur umarım biryerlerden. Kolay gelsin

• Arkadaşlar aynen resimdeki gibi. program çalışıyor ama IP adresim değişmiyor. Number of servers 0 ??
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Portable Internet Explorer 6
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.