Şimdi Ara

Steelseries Siberia V2 Ses Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
2.272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. 3 gün önce Creative Sigma almıştım. Ses kalitesi ve ses seviyesi harikaydı fakat çok uzun süre kullanmasam bile kulaklarımı ağrıtıyordu. Mikrofonu da bozulunca iade ettim. Onun yerine gidip Steelseries Siberia v2 aldım. Fakat maksimum sesi Creative Sigma ile karşılaştırınca beni tatmin etmedi. Birkaç sene önceki Logitech kulaklığımın USB ses kartını taktıktan sonra biraz seste yükselme oldu fakat hala Sigma kadar performans alamadım. Özellikle bas konusunda Sigma şarkıda ya da filmde basslarda resmen titriyordu Siberia'da basslar biraz boğuk geldi. İnternette birçok yerde araştırma yaptım böyle bir sorun ile karşılaşan görmedim yani herkes kulaklığın sesi konusunda memnun gözüküyor. Sizce kulaklıkta bir problem mi var? Yoksa gidip Steelseries Siberia V2 ile Creative Rage'i değiştireyim mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi judaklomen -- 9 Kasım 2013; 9:45:38 >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.