Şimdi Ara

Steelseries Siberia v2 7.1 Ses kartlı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Karabük İlan Türü #Takaslık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 Steelseries Siberia v2 7.1 Ses kartlı
    Ürünün kutusu yok, tamamen sorunsuz çalışır durumda. 7ay kullanıldı. Takas sadece Sound Blaster Z ve Asus Xonar phoebus ile olur.

Fiyat : 150 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Karabük Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Fiyat makul, hayırlı satışlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Terminou

Fiyat makul, hayırlı satışlar.

Teşekkürler, çabuk elden çıkması için makul tuttum. ilgilenen arkadaşlardan daha fazla pazarlık teklifi gelmemesini rica ediyorum.

• gelip XxX siteden ses kartına bu kulaklığı teklif ediyorsun sonra gelip get ile sat diyorsun amacın nedir abicim senin ?.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sebastian Insane

gelip XxX siteden ses kartına bu kulaklığı teklif ediyorsun sonra gelip get ile sat diyorsun amacın nedir abicim senin ?.

Pardon hocam ne yapıyormuşum ben anlamadım ?

• Arkadaşlar ürünü ses kartına üst verip takas teklifi sunmuştum ama kabul etmeyince satılığa koydum olay nedir bilmiyorum arkadaşın sorunu neyse artık. Bilginize sunarım ürün hala aktif.

• kartı kapora alip ayırttım bir daha bana mesaj atma abicim. fiyatımı bildiğin halde komik teklifler veriyorsun , biraz saygın olsun satıcılara
    150 tlye ses kartı satmıyorum iyi akşamlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Merhalar. 1.si ben 150tl teklif sunmadım. 2.si get ile ödeme açmanızı rica ettim. 3.sü size ne mesaj atayım ne münasebet? ürün mü satıyosunuz kız mı veriyorsunuz belli değil. bunun yeri de burası değil bir sorununuz varsa özelden mesaj atarsınız saçma sapan münakaşalara girmeye hiç gerek yok.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.