Şimdi Ara

SteelSeries Sensei Wireless yardım !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
39
Cevap
0
Favori
351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar hayırlı günler başlıkta bahsettiğim fareyi aldım ama hiçbişe anlamadım şarj nasıl oluyor pad ile fareyi birbirine nasıl tanıtırız rastgele tuşlara basıyorum çalışıyordu firmware kurduktan sonra aç kapa fişi çıkar falan dedi yaptım dediklerini ama daha çalışmadı bende şarjı bitmiştir diye koydum pad'in üzerine bu işi bi anlatırmısınız nedir ne değildir ? videoşarı izledim ama adamlar direk takmış kullanıyor hiç şu nasıl takılır nasıl kullanılır nere basılır nere basılmaz hiç anlatmamışlar bi yardım size zahmet bana işkence :/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ferit34 -- 22 Kasım 2015; 16:55:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ferit34 kullanıcısına yanıt
    Firmware update'den sonra çalışmayı bıraktıysa cortlamış olabilir. Firmware update'i yeniden yapmayı dene, olmadı iade edip yenisini iste.
  • Hocam biyerleremi basmak lazım acaba akşam deniyeceğim yazarım tekrar

Genelde Steelseries Engine üzerinden bir kere USB'ye tak çıkar yapılarak yapılıyor firmware update'ler, ekstra biryerlerine basma gereği olduğunu sanmıyorum.

Firmware update esnasında bozulduysa bozulmuştur yani yapabileceğin pek birşey yok.
  • Hocam nasıl bozulur 450 lira para verdik daha bugün aldım vallaha zaman geçmez şimdi eve bi gidim bakcağım haber veririm hocam

Firmware update esnasında her türlü cihaz bozulup çalışmayı bırakabilir, anormal bir durum değil. Dediğim gibi iade edip yenisini isteyebilirsiniz.
  • Hocam mağazada başka o üründen yok nasıl yaparız bide kabloyu fareye takınca çalışıyor ama yine bozuk olma ihtimali var mı hocam ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ferit34 -- 22 Kasım 2015; 18:39:13 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Kabloyu fareye takınca çalışıyorsa zaten bozulmamıştır.

Şarj etmeyi dene olmadı Steelseries Engine'in son versiyonunu bir daha kaldırıp tekrar kur.

Çalıştıramazsan iade et ama, 450 lira ederi yok o mouse'un.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brightmist -- 22 Kasım 2015; 18:47:10 >
  • razerlardan iyi ama hocam yaptık bi hata neyse bakacaz çaresine sence ne almalıydık hocam

http://forum.donanimhaber.com/m_105703243/tm.htm

Wireless istiyorsan da G602.
  • hocam onların tık ömrü az oluyo yaw bide benimkinin üstü falan kaucuk çok hoş vallaha 9 tanede tuş mevcut

Tık ömründen bahsediceksen Sensei Wireless'ın main click'leri Steelseries'in Zippy tarafından üretilen rebrand switch'leri, diğerleri de görüldüğü üzere TTC.

Kalite yönünden switch üreticileri arasında büyük bir fark olmasa da TTC ve Zippy'nin switch'leri en kalitesizler arasında yer alır.

Basitçe iddia ettiğinin tersine "tık ömrü" muadillerine göre daha az.

9 değil 8 tuş mevcut, 2'sini zaten kullanman mümkün değil.

• dur bakim hocam olmazsa değiştiririz kabulederlermi acaba ? desemki ben bunu vercem bunu alcam diye

Aldığın herhangi bir ürünü ilk 15 gün nedensiz iade edip paranı geri alabilirsin.
  • Hocam ben mağazayı aradım 24 saat falan dedi öyle bile yoktur sanırım ama öyle olsa bile 24 saat geçmedi daha götürürüm valla kablolumu alim kablosuzmu razermi logitech mi yoksa ss nin başka modellerimi hocam ne dersin ? bu işe zaten ürün teşhirmidir nedir anasını satim ışığın ufacık bi bölümü yanmıyor

• Yalan söylemiş mağaza, iade edebilirsin. Kabul etmezlerse tüketici heyetine gidebilirsin.

• Hocam şimdi müşteri hizmetlerini aradım yok diyo ürün açılmışsa olmaz diyor doğrumu bu

Değil, yalan söylüyor.

Xai/Sensei ve modellerinde profil değiştirme tuşunun önündeki ışık biraz yarım yamalak yanıyor o yıllardır öyle.

Mouse seçimi için bu konuyu inceleyebilirsin:http://forum.donanimhaber.com/m_105703243/tm.htm
  • yok o değil padin üzerindeki ışıkdan bahsettim hocam monitörde ölü pixel olurya aynı öyle yfak bi bölümü yanmıyor aynen değiştiririm dimi hocam sonuçta bişe imzalamadım ayrıca bu 600 dedinya onu mu alim 700S mi alim tuşları biraz fazla hocam oynarken yanlışlıkla basmayalım sonra oluyomu öyle sorunlar var mı sende o fareden

İlla wireless istiyorsan G602'ye yönelebilirsin, yoksa konuyu incele derim.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.