Şimdi Ara

Steelseries RiVAL KUTULU-Faturali

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    Steelseries Rival Gaming Mouse 6 Ay önce Medimarketten aldım. Ürün gördüğünüz gibi çok temiz kendi orijinal head orange padinde kullandım.Kutusu faturası her şeyi mevcut istanbul içi elden teslim edilir, istanbul dışı kargo alıcıya aiitir.

160 TL
     Steelseries RiVAL KUTULU-Faturali Steelseries RiVAL KUTULU-Faturali Steelseries RiVAL KUTULU-Faturali

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asi_ruhx -- 11 Mart 2015; 18:49:03 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Baltalamak gibi olmasında kliksada sıfırı senin verdiğin fiyattan daha uygun bu fiyata satmayı bekleyip zaman kaybetme
  • Kliksada bu ürün stokda yok olsa bile bu mouse sıfırı 200 TL ve civarı. Ayrıca Kliksa ve teknosa sabancı gurubuna aittir. Şuan teknosa da 240 TL yani kliksada da bu fiyat civarında olur o yüzden işkembeden sallamayın lütfen araştırıp öyle yazın..

Ürünün temiz tutulması kendi orijinal mousepadın da kullanılması ve garantisi süresinin devam etmesi baz alındıgın da ürün fiyatın da bir gariplik yok. Kalan parayla mousepad alabilirsiniz sıfırına para vermeye gerek yok.

Konu günceldir.
  • Hocam arkadaşın da dediği gibi şuan sanalmarketimde 180 liraya 0'ı satılmakta. 6 ay geçmiş ürün için bırakın 10 lirayı kimse 30 lira için bile 2.el almak istemez yani. 140-150 lirası bir fiyat verseniz daha mantıklı olacaktır zannımca. Hayırlı satışlar
  • burakergokcek kullanıcısına yanıt
    Hocam sanalmarket dogru olabilir ama arkadas kliksa diyince cvp verdim kliksa teknosa ayni sayilir ve suan 240 tl magaza fiyati var. Sizin soylemis oldugunz site kampanyali fiyat gecenlerde G402 160 tl olan fiyati 140 + mousepad hediyeli satis yapti. Herkesin internetten alis veris yapma imkani yok urun o sitede kampanyaya girmis olabilir fakat piyasa fiyati asikar o yuzden abartilacak bi konu yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam tabi ki sizin öz düşünceniz ama benim demek istediğim 6 aylık mausa 170 lira vermek pek akıl harcı gelmiyor bana o yüzden söyleyim dedim
  • fiyat çok yüksek kardeşim revize yapmadan satışı zor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Konu günceldir. Fiyat revize edildi. Mouse Takasına açıktır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.