Şimdi Ara

ŞOK FİYAT Razer Deathadder Elite- Logitech G440 Hard Mouse Pad 200 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
2
Favori
858
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 ŞOK FİYAT Razer Deathadder Elite- Logitech G440 Hard Mouse Pad 200 TL
    Steelseries rival 310 (yeni model) Dp-gaming 03.10.2017 tarihli. Fatura ve kutusu mevcuttur. Ürün çok az kullanılmıştır.. 21 ay garantisi mevcuttur. Takas Yapıldı

Logitech G440 hard gaming mouse. Faturası ve ambalajı mevcuttur. Ürünün garantisi bitmiştir. Ürünü sadace 1 hafta kullandim o zaman ki mouseme uygun olmadığı için rafa kaldirmistim.

Mouse forumdan bir arkadaş ile takas yapılmıştır. Ürün gayet temiz olup kutusu mevcuttur. Faturası mevcut değil. Aldığım arkadaş Kasım ayında aldığını söyledi. 2 yada 3 aylık bir mouse.

ŞOK ŞOK KAMPANYA

- Mouse Razer Deathadder Elite ve Logitech G440 Hard Mouse Pad Toplam sadece 200 TL

Evet Arkadaşlar iki üründe toplam 200 TL. Her iki üründe yaklaşık 1 hafta deneme amaçlı çok az kullanılmıştır. Zaten resimlerden belli ediyor kendini hiç bir şekilde deforme yok hata yok arıza yok.

Takas tekliflerine açığım.

Ürünleri istanbul da elden şehir dışı kargo yolu ile teslim alabilirsiniz.

Ürünler uzun zamandır kenarda kutu içerisinde durmaktadır. Kampanyayı kaçırmamanızı öneririm ürünler gerçekten çok temiz.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 200 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Satış devam etmektedir. Zowie mouseler ve Rival 600 ile takas yapabilirim. Mousepad yanında hediye verilecektir.

İyi Forumlar.
  • PM, acil cevap verebilirseniz sevinirim.
  • PM Cevap verildi.

Satış ve takas devam etmektedir.

İyi Forumlar.
  • Arkadaşlar ürününün garantisi devam etmektedir yalniz faturası bulunmamaktadır. Bu nedenle fiyat düşük tutulmuştur, mouse pad ise elimde fazla olduğu için hediye etmek istedim.

Mouse forumdan alınmıştır. Aldığım kişi 1 ay kadar kullandığını soylemistir. Urun gerçekten temiz olduğu için takas yolu ile değiştirmiştir. Bende 1 hafta kadar kullanıp elime uygun olmadığı için kutusuna koyup kenara koydum. Üründe herhangi bir problem kesinlikle bulunmamaktadır. Ürün mağaza raflarında satılan ürünlerden farksizldir.

Takas tekliflerinizi pm yolu ile yapabilir siniz.

Ürün satışı devam etmektedir. Mouse pad hediyesi kısa bir süre daha devam edecek sonrasında kaldırmayı düşünüyorum.

İyi Forumlar herkese.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ürün Forum arkadaşlarımızdan @umutkaya35 nickli Umut kardeşimize satılmıştır. Mouse pad hediye olarak verilmiştir.
    Hayırlı olsun.

İyi Forumlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.