Şimdi Ara

[SATILDI] Steelseries Rival 710 Mouse + 2 Adet Hediye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Antalya İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış Ekipman Türü #Mouse
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 Steelseries Rival 710 Mouse + 2 Adet Hediye

1 Ocak 2019 Tarihinden bu yana kullanıyordum. Kablosuz bir mouse'a geçiş yaptığım için boşa çıktı. Kutusu ve faturası durmaktadır.

Kutu içeriğinde bir eksik yoktur, bu zamana kadar örgü kablosu ile kullanıldı ayrıca bir yurt dışı ürün alışverişimde bir çift daha hem örgü hem normal kablo setinden ve alt kaygan teflon setinden satın almıştım ne olur ne olmaz diye hiç kullanılmadım bir problem yaratmadılar bugüne kadar alacak arkadaşa yanında vereceğim. Toplamda 2 adet örgü kablo 2 adet normal kablo ve 1 adet alt kaygan set ile teslim edilecektir.

OLed ekranında bir problem çalışmama durumu yoktur. İşlevseldir. Çeşitli yazı, gif veya işlemci / gpu ısı değerleri mevcut kullanım değerleri gibi fonksiyonlarınızı atayabilirsiniz. Bazı oyunlar ile birlikte oyun içi bildirim sistemi mevcuttur.

Sadece scroll tekerleğin orta click tuşu bazen çift tıklama yapabiliyor. Sol sağ click, orta tekerlek ve yan tuşlarda herhangi bir çift tıklama veya çalışmama problemi yoktur.

Antalya içi elden teslim edilecek olur şehir dışına alıcı ödemeli kargo yapılabilir.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 250 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Antalya Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• SATILMIŞTIR.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.