Şimdi Ara

SteelSeries Rival 300 driver sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar uzun zamandır kullandıgım steelseries rival 300 farem birkaç aydır driver uygulmasında gözükmüyor sök tak yaptım olmadı driver sildim kurdum olmadı internette bir çözüm yolu bulamadım acaba bu sorunu yaşayan ve üstesinden gelen birisi varmı yardımcı olabilirmisiniz

Sorun : Mouse gayet güzel çalışıyor aygıt yöneticisinde steel series rival olarak gözüküyor fakat SteelSeries Engine 3 programında gözükmüyor DPI ve RGB led özelliklerinden faydalanamıyorum SteelSeries Rival 300 driver sorunu

• Steelseries'in destek kısmına yazdınız mı acaba onlar gün içerisinde yazdığınızda hemen dönüyorlar.Destek kısmında türkçe var mı bilmiyorum önceden söyliyim ama ingilizce olarak çok rahat anlık dönüyorlar ben gün içerisinde eski klavyemdeki sorunu çözmüştüm.

support.steelseries.com
    Support
    https://support.steelseries.com/hc/en-us

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Diavelin -- 21 Ocak 2020; 9:17:3 >

• Diavelin kullanıcısına yanıt
    evet iletişime geçtim bana tek söyledikleri şey driverimi güncel tutmam ama sorunuma çözüm olmuyor
  • AIlisonArgent kullanıcısına yanıt
    Driverlarınızı elden mi yüklediniz program yolu ile mi çünkü çoğu program doğru yüklemez her zaman elle yükleme tavsiye edilir.
  • Diavelin kullanıcısına yanıt
    elden yükledim şimdi ss tavsiyesiyle mouseyi çıkartıp farklı bi aygıt ile driveri baştan kurup takıcam
  • OLMADI :(
  • AIlisonArgent kullanıcısına yanıt
    Şimdi destek ekiplerinde bilmiyorum Steelseries de nasıl işliyor tam ama teknik bölümden birinin ilgilenmesi lazım ki bunu çözebilsin sorunun çözülmediğini ilet çünkü çoğunlukla böyle olunca daha uzman birisi ilgileniyor senle bir oyunda başıma gelmişti ondan diyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 2 3 saate bir cevap veriyorlar verdiğim yanıtlara baya uğraştırıcak bu iş
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.