Şimdi Ara

SteelSeries Arctis 5 Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle herkese merhabalar sayın forum sakinleri. Bildiğiniz üzere dün Efsane Cuma indirimleri vardı benim de kulaklığım bozulduğu için fırsat bu fırsat diyerek HepsiBurada üzerinden SteelSeries Arctis 5 aldım. Fakat beklediğim ses kalitesini bulamadım. Her ne yaparsam yapayım düzelmedi. Bu konuda şuan biraz mağdurum ve yardımlarınızı bekliyorum.

    Size kısaca problemlerimi madde madde anlatayım;

    - Müziklerde bir sıkıntı yokken. Oyunlar da ciddi şekilde ses çok az geliyor ve çevremdeki sesleri duyamıyorum. (Kulaklık takan herkes bilir kulaklıktaki yüksek sesten dolayı kimse kendi sesini duyamaz fakat bu kulaklıkta ses o kadar az geliyor ki kendi sesimi duyabiliyorum lütfen bu cümleyi yanlış anlamayın SteelSeries'in mikrofon test yerindeki olaydan bahsetmiyorum sesin düşüklüğünden bahsediyorum.)

    -Eski kulaklığım (HypreX Cloud 2) kullanırken affedersiniz ama tuvalete gittiğim zaman bile Discord üzerinde konuşan arkadaşlarımın seslerini duyuyordum dediğim gibi ses çok ama çok az geliyor.

    Belki böyle bir sorun yaşayan veya sorunun çözümünü bilenleriniz vardır. Yoksa İade seçeneğimi kullanacağım şimdiden teşekkür ederim







  • Hocam öncelikle merhaba bende aynı şekilde biraz mağduriyet yaşadım fakat bende ses kısıklığı değilde ekolayzır ayarlama olarak sonuçlandırdım çünkü sesleri ayırt edemiyodum öncesinde g930 kullandım sonra ara ürün olarak earpods kullandım earpods da daha rahattım dün akşam bir eq ayarı buldum farklı bi forum sayfasından sizinle paylaşiyim umarım işinizi görür bu arada kulaklığı chat modunda kullanıyorum game olarak değil şuanlık bunları test ettim şuan sizin için link ararken farklı bir eq ayarı daha buldum fakat bu 7 için geçerli bir eq ayarıdır..SteelSeries Arctis 5 HakkındaSteelSeries Arctis 5 HakkındaSteelSeries Arctis 5 Hakkında




  • Kulaklık halen aynı mı? Bende arctis 5 ya da cloud 2 arasında kalmıştım.hangisini önerirsiniz?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.