< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ProfXavier -- 2 Mayıs 2020; 12:30:38 > |
|

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ProfXavier -- 2 Mayıs 2020; 12:30:38 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ProfXavier -- 6 Şubat 2020; 22:20:37 > |
|
![]() Steam,PSN,Origin:Zuzip_TR |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ProfXavier -- 23 Haziran 2020; 9:58:18 > |
|
![]() Steam,PSN,Origin:Zuzip_TR |
|
|
merhabalar, klavyeyi kullanan arkadaslara kucuk bir sorum olacak. klavyenin ingilizce versiyonuna sahibim ancak uzerindeki tuslarin ayarini yapamadim. soylemek istedigim windowsta ingilizce dil sectim ancak klavye uzerinde 2 tusunun altinda cift tirnak varken shift + 2 ye bastigimda " yerine @ tusu cikiyor bunu nasil duzeltebilirim? |
|
|
Bu cihaz ile ilgili sorun yaşıyorum, https://forum.donanimhaber.com/steelseries-apex-pro-tkl--158901661 konu açtım.. 2.4GHZ görmüyor artık. İnternette herhangi bir çözümü bulamıyorum alacaksanız bu sorunu da göz önünde bulundurun derim, klavye çok ergonomik ve çok hafif ayarlamalarıın tam yaptığınızda bi daha başka kullanamazsını öyle diyim. Ama işte 2.4ghz de ayar yapılıyor bluetooth ayarları kabul etmiyor. |
|