Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 SteelSeries Aerox 5 Wireless Satın Al 28 Şubat 2023 20:23 1 1 SteelSeries Aerox 5 Wireless Ürünüm değişim ürünüdür. Diğer ürünüm Steelseries Prime Wireless 14.01.2022 tarihinde alınmıştı. 24.10.2022 tarihinde serviste 0 kapalı kutu Aerox 5 Wireless ile değişim yapıldı.Garantisi 14.01.2024 tarihine kadar devam ediyor.Detaylı temizliğini yaptım. İlk günkü gibi tertemiz.Kasım ayında kullanmaya başladım, palm grip için daha uygun bir fare. Ben claw tutuyorum, daha küçük bir fareye geçeceğim için satılıktır.Kutu içeriği tamdır.Kutu, eski ürünün faturası, yeni ürünün değişim faturasını vereceğim. İsterseniz değişim konuşmalarını ibraz edebilirim sıkıntı yok.İstanbul, Eyüp, GOP gibi çevre ilçelere gelebilirim, havale sonrası kargo olabilir. Önceliğim elden. Acil nakit ihtiyacım olduğundan olabildiğince fiyatı düştüm.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1100 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul, Eyüp Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] Epomaker TH66 Pro - Gateron Pro Red Switch Hot Swap (2.4Ghz + Bluetooth 5.0 + Wired)
fiyat güncellendi ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] Epomaker TH66 Pro - Gateron Pro Red Switch Hot Swap (2.4Ghz + Bluetooth 5.0 + Wired)