Şimdi Ara

SteelSeries Aerox 5 Wireless

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 SteelSeries Aerox 5 Wireless
    Ürünüm değişim ürünüdür. Diğer ürünüm Steelseries Prime Wireless 14.01.2022 tarihinde alınmıştı. 24.10.2022 tarihinde serviste 0 kapalı kutu Aerox 5 Wireless ile değişim yapıldı.

Garantisi 14.01.2024 tarihine kadar devam ediyor.

Detaylı temizliğini yaptım. İlk günkü gibi tertemiz.

Kasım ayında kullanmaya başladım, palm grip için daha uygun bir fare. Ben claw tutuyorum, daha küçük bir fareye geçeceğim için satılıktır.

Kutu içeriği tamdır.

Kutu, eski ürünün faturası, yeni ürünün değişim faturasını vereceğim. İsterseniz değişim konuşmalarını ibraz edebilirim sıkıntı yok.

İstanbul, Eyüp, GOP gibi çevre ilçelere gelebilirim, havale sonrası kargo olabilir. Önceliğim elden. Acil nakit ihtiyacım olduğundan olabildiğince fiyatı düştüm.

SteelSeries Aerox 5 WirelessSteelSeries Aerox 5 WirelessSteelSeries Aerox 5 WirelessSteelSeries Aerox 5 WirelessSteelSeries Aerox 5 WirelessSteelSeries Aerox 5 WirelessSteelSeries Aerox 5 WirelessSteelSeries Aerox 5 WirelessSteelSeries Aerox 5 Wireless

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 1100 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul, Eyüp Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• fiyat güncellendi

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.