Şimdi Ara

SteamWorld Build | Xbox GP Day One | 1 Aralık 2023

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
82
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • SteamWorld Build | Xbox GP Day One | 1 Aralık 2023


    SteamWorld Build | Xbox GP Day One | 1 Aralık 2023Xboxyoutube
    Coming to Xbox Series X | S, Xbox One and Game Pass on December 1st 2023. In SteamWorld Build, you must escape a dying planet by building a mining town to dig up vital long-lost technology. Meet the ever-growing needs of your citizens, trade resources and defend your mine from the creatures that lurk below.
    https://www.youtube.com/watch?si=uK7jWdS6tec-bJI5&v=-MihaPTlUho&feature=youtu.be

    GELİŞTİRİCİ: Thunderful Development

    YAYINCI: Thunderful Publishing


    İNŞA ET

    Bir SteamWorld maden kasabasının mimarı ol! Steam robotu vatandaşların için temelleri at ve evler yükselt, onları tok tut ve biraz kök salma eğlencesi sun. Kasabanın altında terk edilmiş bir maden var ve söylentiye göre bu maden, eli kulağındaki kıyametten kurtulmanın anahtarı olan eski teknolojiyle dolu. Kasabanı genişletmek için yerin üstündeki doğal kaynakları ve madende gömülü olan bol miktardaki cevheri kullan. Daha derine inme ve anlatılmamış zenginlikleri ortaya çıkarma arayışına katılmak için yeni konut katmanlarını teşvik et ve en nihayetinde onları gezegenden uzaklaştırmalarına yardım et!


    YÖNET

    Kasaba her yöne genişledikçe, yeni tür steam halkı yerleşime doğru yol alıyor ve ihtiyaçlarının karşılanması her zamankinden daha karmaşık. Herkesi memnun etmek için, herkesin elinden gelenin en iyisini yaptığından emin olman gerek. İnşaların verimliliğini artırmak için öğeler satın al. Teşvik edici elektrik şoklarıyla madencileri hızlandırarak malların madende yukarı ve aşağı akmasını sağla. Veya yerel tren istasyonunda takas yap ve ihtiyacın olanı bu şekilde al. Her şey sana bağlı!


    MADEN ÇIKAR VE KEŞFET

    Madende zenginliğin peşinden gitgide daha derin avlanırken, sonunda bir şey seni geri avlamaya başlayacak. İşçilerini ürkütücü yaratıklardan koru ve madeninin daha derin seviyelerini keşfederken duvarların çökmesini önle.


    ÖZELLİKLER

    SteamWorld Build, serinin hayranları için efsaneyi genişletirken yeni oyuncuları uzun süredir devam eden SteamWorld serisinin zengin hikayesine davet ediyor.


    -Batıda hareketli bir SteamWorld kasabası inşa et

    -Vatandaşlarının memnun kalmasını sağla ve sürekli büyüyen ve zorlu ihtiyaçlarını karşıla

    -Geleneksel klavye ve fareyle veya bir denetleyiciyle alıp oynaması kolay

    -Şehir inşa etme türüne hem deneyimli hem de yeni gelenlere hitap etmek için tasarlanmış kullanıcı dostu arayüz ve mekanik

    -Giderek karmaşıklaşan ve kafa karıştırıcı kaynak zincirlerini yönet ve en uygun duruma getir

    -Eski teknoloji arayışına yardımcı olacak kaynaklar üretmek için hem kasabayı hem de madeni keşfet ve genişlet Kasabanın derinliklerinde pusuda bekleyen çirkin canavarlardan, tehlikelerden ve diğer tehlikelerden madenini koru

    -

    Sırlarla dolu, SteamWorld'den ilham alan beş farklı haritayı keşfet Tüm oyunculara meydan okumak için iyi dengelenmiş üç zorluk seviyesi








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.