Şimdi Ara

STEAMKO BERAMUS BİRLİĞİ - KARUS - (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
988
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bende kendi adımda char açtım mage şuan 49 lvl. midgard daki char duruyor. yanlız oyunda ping yüksek böyle olursa uskodan geçmem ancak para için takılırım.
  • beyler baslasam yardim eder misiniz? indiriyorum simdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: cduman

beyler baslasam yardim eder misiniz? indiriyorum simdi

Hocam yardım edilebilecek pek bişey yok,görev tabanlı artık oyun ve sağlam bi oturuşta 4-5 saatte 60 olunabiliyor.
  • Beramusta 1 tane lv60 War 1 tane lv 56 Asas var da Security Alert hatası alıyorum 2 gündür dün bi şekilde(ben de bilmiyorum nasıl) çözdüm sorunu bugün çözemiyorum..

Oyuna girebilirsem ben de clan/grup işlerinde size ketılmak isterim.
  • Bende dün bir asas açtım oyunda 6 7 saatte görevlerle 60 oldum master yaptım çıktım oyundan nick JohnWatson yanlız hafta arası pek online olamam işimden dolayı uyarsa gelebilirim clana.
  • Iconic kullanıcısına yanıt
    Akşama unutmazsam ulaşırım hocam. Ben asasım 2 arkadaş var biri pri diğri warrior.
  • 46 level healler priestim.Görev yaparken zorlanıyorum yardım edebilecek var mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eldarion

46 level healler priestim.Görev yaparken zorlanıyorum yardım edebilecek var mı?

İnt priler çok rahat mob kesiyor. Charını inte aban. Hp veya mp recover silah bul ne olduğu ve ap si önemli değil kalkan yerine takcan. Prilerde sol el atak vermez önemseme. Sağ eline mümkünse smite hammer depilse apsi yüksek int li bir tek el club tak. 62 olunca çok daha seri olursun. 72 de tek başına falcon kesersin pot basmadan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • clan var mı arkadaşlar
  • arkadaşlar cypher biraz hızlı gelişti. Beramusa archer olarak geçme düşüncesindeyim. Ortam varsa yazarmısınız ona göre geleyim.
  • bende beramustayım arkadaşlar nick: Poyrazz

clan falan kurabılırz
  • Clan kuralım bence ama 1e girmek çok zor. Biz 3 arkadaş varız +60 leveliz asas warrior priest. Klan kuralım bence forum olarak
  • arkadaşlar steamden ekleyin ben oynamaya hazırım .

steam: mbanduts
  • quote:

Orijinalden alıntı: encobaskan37

Clan kuralım bence ama 1e girmek çok zor. Biz 3 arkadaş varız +60 leveliz asas warrior priest. Klan kuralım bence forum olarak

Sizin nick nedir

• seboist322 S kullanıcısına yanıt
    Januzaj 63 level asas
  • WarriorGeldi 45 levelim warrior
  • Blizzards 60 Level Assassin
  • Nick:ShadowFax
    60 lvl healler int priest

• Nick:Faded

Lvl :71

Class:Rogue

Şu an ortağım ile amacımız biran önce 80 lvl olmak.Sürekli bir exp clanı olursa iyi olur.

Bu arada dieforme nickli biri9 chitin pads basmış rogue
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.