Şimdi Ara

steamden cs go aldım param gitti ama oyun gelmedi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
13.649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bugün steam üzerinden cs go aldım fakat oyun kütüphaneme gelmedi ingilizcem iyi olmadığı için ticketda atamıyorum yardım edebilecek var mı?

Karttan -34 tl kesildi kart bilgilerimi kontrol ettim para gitti mi diye gitti ama oyun gelmedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shewawest -- 6 Ekim 2014; 17:49:09 >

• Hocam eğer satın alma başarısız olsaydı -34 TL gözükmezdi yani oyunu almışsınız. Bir daha kütüphanenizi kontrol edebilirmisiniz yada hesap geçmişi tarzı bir yer vardı şuan bakamıyorum. orayı biraz kurcalarsanız bulursunuz aldığınız şeyler ve fiyatları liste halinde yazıyor orda gözüküyormu bir bakın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ayran Efendi -- 6 Ekim 2014; 18:42:36 >
  • Steam hesabınız için kullandığınız mail adresinizi kontrol edermisiniz birşey aldığınızda mail geliyor.
  • @mrdilmatch

Hocam buyrun bu kartımdaki bilgiler

Buda mağaza bilgileri burda başarısız oldu diyor ama param gitti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shewawest -- 6 Ekim 2014; 19:00:46 >

• Daha önce böyle birşey görmemiştim hocam mutlaka Steam Desteğe başvurun, bir sorun varsa ya oyununuz en kısa sürede gelir ya da 4-5 gün içinde paranızı iade ederler ama mutlaka desteğe başvurun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 ve 3. ss ile ticket atarsanız çözülür herhalde. ticket atmada ingilizce konusunda daha iyi yardımcı olabilecek bir arkadaşla konuşmanız daha doğru olur steam üzerinden halletmek isterseniz. İnnial üzerindende halledebilirsiniz, iletişime geçin para iadesi alabilirseniz oyunu tekrar almayı denersiniz .
  • Steam supporta bu enpara odemelerini gosterip durumu anlatirsaniz kutuphaneye oyunu eklerler benimde basima gelmisti bir kere.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Steam'e girin, Kütüphane'nin üstüne gelin ve çıkan menüden Oyunlar'a basın. Eğer Counter-Strike: Global Offensive orda yoksa Steam Destek'e başvurabilirsiniz.
  • Şu sıralar böyle konuları cok görmeye bitek ben mi başladım
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrdilmatch

1 ve 3. ss ile ticket atarsanız çözülür herhalde. ticket atmada ingilizce konusunda daha iyi yardımcı olabilecek bir arkadaşla konuşmanız daha doğru olur steam üzerinden halletmek isterseniz. İnnial üzerindende halledebilirsiniz, iletişime geçin para iadesi alabilirseniz oyunu tekrar almayı denersiniz .

Ticket atmıştım dün ne zaman cevap gelir acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shewawest

quote:

Orijinalden alıntı: mrdilmatch

1 ve 3. ss ile ticket atarsanız çözülür herhalde. ticket atmada ingilizce konusunda daha iyi yardımcı olabilecek bir arkadaşla konuşmanız daha doğru olur steam üzerinden halletmek isterseniz. İnnial üzerindende halledebilirsiniz, iletişime geçin para iadesi alabilirseniz oyunu tekrar almayı denersiniz .

Ticket atmıştım dün ne zaman cevap gelir acaba

en geç 3 gün içerisinde cevap geliyor sanırım daha önce hiç atmadım o yüzden kesin birşey söyleyemem umarım oyununuzu alabilirsiniz

•  steamden cs go aldım param gitti ama oyun gelmedi

NEYAPMAM LAZIM BEKLEYİMİ DAHA YENİ 1 GÜN BİLE OLMADI YK SA DESTEKLE İHTİBATA GECETİM GECEYDİ ROBOT CEVAP VERİYOR YETKİLİ KMSE YK TU VEYA DÖNERLERSE NEZAMAN DÖNER OYUN KÜTÜPANEMDE DEİL BİRAZ ACİL YERDIMCI OLRSANIZ SEVİNİRİM BEYLER

•  steamden cs go aldım param gitti ama oyun gelmedi
  • slymndgc S kullanıcısına yanıt
    dönerler acele etme banada 1 hafta içinde dönmüşlerdi
  • quote:

dönerler acele etme banada 1 hafta içinde dönmüşlerdi

dostum aynı durumdan muzdaripim ne yapmam gerekiyor acaba yardım eder misin?
  • bosnali23h B kullanıcısına yanıt
    Hocam steam destek ticket atlamalısınız ben attıktan maks 1 haftaya sorunumu çözdüler bu arada destek ekibi ingilizce mesaj yazmalısınız türkçe destek sanırım yok eğer yanlış bilmiyorsam.
  • quote:

Hocam steam destek ticket atlamalısınız ben attıktan maks 1 haftaya sorunumu çözdüler bu arada destek ekibi ingilizce mesaj yazmalısınız türkçe destek sanırım yok eğer yanlış bilmiyorsam.

çok teşekkür ederim artık öyle yapacağım, ama ticket bölümü arızalı hata veriyor çıldırıcağım valla.

hocam bir de ss paylaştınız mı yazı yollarken?
  • bosnali23h B kullanıcısına yanıt
    Evet 3 tane ss paylaşmıştım sanırım bankamdan paraın kesildiğini emailime gelen steam cs go dekontunu bi tane daha vardı ama onu hatırlamıyorum. Hocam bide boşuna sinirinizi bozup heyecan etmeyin illaki o probleminizi çözer merak etmeyin yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shewawest -- 15 Ekim 2016; 19:45:58 >
  • quote:

Evet 3 tane ss paylaşmıştım sanırım bankamdan paraın kesildiğini emailime gelen steam cs go dekontunu bi tane daha vardı ama onu hatırlamıyorum. Hocam bide boşuna sinirinizi bozup heyecan etmeyin illaki o probleminizi çözer merak etmeyin yani

teşekkür ederim hocam dönüşün için valla iki gündür harap oldum 30 lira az buz para değil.

ama katılıyorum sana steam gibi bi firma konacak değil paraya.
  • Kardeş babada aynısı oldu sende çözüldümü babada yardım edersen sevinirim saygılar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.