Şimdi Ara

Steam Yüklü Oyunları Görmüyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba çözümünün çok da zorlamayacağını düşündüğüm ama ne yapmam gerektiğini bilmediğim bir sorunum var. Çok kurcalamak istemiyorum çünkü daha önce bilgisayarımda Steam GTA 5'i görmüyordu ve bazıları oyunu yüklemeyi dene Steam oyunun yüklü olduğunu görüp kurulumu %100'e getirecektir demişlerdi fakat yüklü olan GTA'yı silip baştan yüklemeye başladı.

C'diskinde yer az olduğu için Steam'de yeni bir kütüphane oluşturup D'ye oyunlarımı yüklemiştim. Tamamen Steam üzerinden yaptım bu işlemleri elle bir kopyala yapıştır vs. yapmadım.
    Bugün format attım bilgisyarın sadece C diskine, oyunlar D'de yüklü duruyor şuan fakat Steam'de yüklü görünmüyor. İnternette çok işlem var hangisini yapmam gerektiğine karar veremediğim ve kaş yaparken göz çıkarmak istemediğim için bilen birileri varsa konu açıp sormak daha iyi olur dedim. Umarım yardımcı olabilecek birileri vardır.

Konu yanlış yerde olabilir, nereye açmam gerektiğini tam anlayamadım o yüzden kusura bakmayın.

• Şöyle bir şey belki işe yarar.
    Oyunları bir yere kopyala yapıştır, Steam'da oyunları indirme sırasına al (sadece indirme başlasın, tamamen indirme), indirmeleri durdur, kopyaları geri kopyala yapıştır (kes yapıştır yapma, işe yaramazsa dosyaları kaybedersin), Steam'da oyunlara tek tek doğrulama işlemi yap.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GTA 5 86GB onu yaparsam yaşlanırım

• kütüphane tanıtmak için
    steam-ayarlar-indirmeler-kütüphane klasörleri-kütüphane klasörü ekle burdan diğer diskteki steamlibrary klasörünü ekle

oyun tanıtmak için
    steamapps klasörü içinde manifest dosyaları olur. her oyun için ayrıdır. mesela "cs-global offensive" için "appmanifest_730.acf" gibi. sana hangi oyun için lazımsa onu bulup bu konuma atman gerek.(nasıl bulunur bilemem ) sonra steam yeniden başlat kütüphanede yüklü olarak görünür.

edit:
    support.steampowered.com
    Installed games are appearing as uninstalled - General Troubleshooting - Veri Tabanı - Steam Support
    https://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=8379-RYIP-2998&l=turkish

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hargon -- 1 Ekim 2019; 23:12:53 >

• Hargon kullanıcısına yanıt
    D diskinde bulunan daha önce oyunları yüklediğim yeri, Steam'e kütüphane olarak ekleyince sanırım sorun çözüldü. Tam olarak emin değilim ama bir süre sonra test edip yazarım sonucu.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Steam ve emulatör kullanımı
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.