Şimdi Ara

Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] (10981. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: bilgennyk , bilgennyk , Vommel Daha Az
3 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 34 Misafir - 36 Masaüstü1 Mobil1 iOS
5 sn
349.739
Cevap
2.720
Favori
21.318.227
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
570 oy
Öne Çıkar
Giriş
Mesaj
  • HankMoodies kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam evet example dosyasından "GamesPlayedWhileIdle": [255710] şöyle bir değişiklik yaptım ama yemedi. Bir de sizin dediğiniz gibi config genarator ile yapayım. Bir de bende baya bir düşmeyen kart var belki de ondan dolayı açmıyor olabilir. Direkt kartları düşürmeye odaklanıyor çünkü
  • XanthiN kullanıcısına yanıt
    TF2 yerine europa universalis ile denedim işime yaradı.Sanırım bilgisayarınızda yüklü olan herhangi bir oyunla da yapmaya çalışsanız olur.
  • !asf tarzı komutlarla da oluyordur da hiç bilgim yok.

    Sam için video




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi expo-9009 -- 25 Mayıs 2018; 17:30:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şuanki indirimlerden oyunları daha ucuza satanlar steamden ekliyebilirmi?
  • Arkadaşlar merhaba. Son birkaç gündür sadece CsGo oynarken pc donuyor.3 dakika sonra falan kendine anca geliyor. Steamden başka oyunda problem yaşamıyorum csgo max yarım saat sonra sonuç hüsran. Buna yönelik bir çözüm önerisi olan var mı acaba?

    Sanırım fazla ısınmadan kaynaklanıyormuş. Soğutucu almanın zamanı geldi o zaman.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi miyavlayankirpi -- 25 Mayıs 2018; 17:4:45 >
  • matolimehmet kullanıcısına yanıt
    borderlands 2 goty alın hocam bence.Ben almadım pişmanım dlcsiz
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Blackoffire

    borderlands 2 goty alın hocam bence.Ben almadım pişmanım dlcsiz
    Teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için. Öyle yapayım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AC origins indirimde kaçırmayın

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kewellll

    Cities Sylines indirime girmiş. Ne zamandır kütüphaneye eklemeyei bekliyordum. Normal oyunu mu alayım deluxe editionu mu? Aralarında 2 lira fark var. Farkı ne bunların? Deluxe edition'da dlc'ler mi var?
    https://tr.voidu.com/cities-skylines
    https://tr.voidu.com/cities-skylines-deluxe-edition

    Buradan daha ucuza temin edebilirsin hocam. Güvenilirdir.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: The Frost

    https://tr.voidu.com/cities-skylines
    https://tr.voidu.com/cities-skylines-deluxe-edition

    Buradan daha ucuza temin edebilirsin hocam. Güvenilirdir.

    Alıntıları Göster
    The owner of this website (tr.voidu.com) has banned your IP address



    Böyle bir hata veriyor. Ne alaka anlamadım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Yusuf1653

    oyunla bi bağı yok ben de biliyorum ama sonuçta oyunun klasöründeki bi dosya yani. niye açıyormuş gibi yapasın ki.

    idle master da steam achievement manager da başka herhangi bir üçüncü parti yazılım kullanmadım hiç, kullanmayı da çakallık olarak görüyorum evet. bana göre öyle. gece bıraktım 15gb oyun indirdim sırf play tuşuna basmak için sonra da sildim evet, bunu yaparım ama yine de dosyayı değiştirmem ben de böyleyim. humble bundle'dan bedava bi oyun geldiği zaman trading card'ları varsa onu da indirip açıp alt tabda işime bakıyorum evet. internetim fena değil yaparım yani ne var ki.

    hele oyunlarda achievementları bu üçüncü parti yazılımlarla açıp "ben çok achievement açtım eheh" diyenleri ise tamamen blokluyorum acınası insanlar onlar. neyse ki astats'tan bakınca normal mi açmış yazılımla mı açmış belli oluyor.

    steam de bişeyler yapmıyor ben ona kızıyorum, sıradan banlasa şu herifleri de rahatlasak.
    Ben neden toplamda 1.5 gb ile alayını hallettim bilmiyorum, herhalde tırt oyunlar sayesinde. 15 gb olsa da indirirdim yine. Bu tür yolları sevmiyorum pek ben de ama buna çakallık demeye kimsenin hakkı yok. Bunlar bug sayesinde olan şeyler. Ayrıca bu adamlar bu yollarla sadece kolaylık sağlıyorlar. Oraya da ister yap, ister yapma diye video koymuş. Zorla yapacaksın dememiş sana. Hem biri bunu yapınca senin önüne geçmiyor bir şekilde. Herhangi bir oyunda hile yapmış gibi olmuyor. Sana veya diğer oyunculara hiçbir zararı olmadığı halde gelip adama hileci diyorsun, çakal falan diyorsun. Bu konuda seni ilk defa görüyorum ama sanki adamla bir alıp veremediğin varmış gibi ilk mesajınla gelip kin kusmuşsun resmen. Sen eğer ki bu yöntemle işini gören adamlara "çakal" dersen, onlara da sana bir güzel "keriz" deme hakkı verirsin. Bu olayda hile, hurda falan yok. Dediğim gibi buglardan yararlanılıyor. Sen yararlanırsın, yararlanmazsın sana kalmış bir şey. Ama kimseye laf atmaya da hakkın yok burada. "15 gb dosya indirdim, siz de hileyle çözdünüz" diyerek ağlıyormuş izlenimi veriyorsun resmen. Bırak kardeşim millet istediğini yapsın, seni beni geren bir durum yok. İstediğini de blokla. Yani sırf Steam'in bugı sayesinde rozet yapan birine gelip de "çakal, hileci herif, acınası insan" demek için hangi marka tiner çektiğini de merak ediyorum açıkçası. Normal tinerle olacak bir kafa olduğunu düşünmüyorum bunun.

    Sen bu kini, nefreti git Steam'e kus. Bug sayesinde olan şeyler bunlar. Ortada hile falan yok. Ben de bu tarz yöntemleri/programları hiç kullanmadım, zararlı mı zararsız mı bilmem ama kimseye de karışmaya hakkımız yok. Gelmiş destan yazmış bu konuda resmen. Karışmayın yav millete artık, bi salın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Frost -- 25 Mayıs 2018; 20:53:11 >




  • Aklınız varsa SAM kullanmazsınız. Benim arkadaş kullandı Dead by Daylight'tan gameban yedi sonra o ban vac'a dönüştü nasıl oldu bilmiyorum ama kendi gözlerimle gördüm. Sakın ama sakın hesabınızı seviyorsanız SAM kullanmayın. Gördüğümde de şikayeti basıyorum Steam üzerinden.
  • Yusuf1653 kullanıcısına yanıt
    +1 astats'da hemen belli oluyor sam kullanmışsa suspend falan yazıyor ben de öyle anlıyorum kimin kullanıp kullanmadığını. Kart için konuşacak olursam benim netim seninki kadar iyi değil hatta şöyle diyeyim ben akk girdiğini hissetmiyorum bile çünkü akk girse de girmese de 16 mbit ödediğim nete 6 mbit alıyorum. O yüzden asf candır hilesi falan yoktur ama sam hiledir.
  • Sam ve idlemaster yerine asf kullanımını yolun en başından beri söylemekteyim, hatta Sam en tehlikesi bazı özellikleri direk hile.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HankMoodies kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle, eğer achievement elle kasmayı seviyorsan sam'den %100 %1 milyon milyar uzak duracaksın direkt hesap suspend oluyor muhtemelen. Asla ama asla kullanmayacağım bir program ve dediğim gibi arkadaşım game ban yedi çok uğraştık düzeltmek için. Evet mailler atıldı kendileri de dedi SAM kullandığın için game ban yedin diye...
  • canlee89 kullanıcısına yanıt
    Uplay sürümü indirimsiz daha ucuz.https://tr.voidu.com/assassins-creed-origins

    Humble aylik icin iki yeni oyun geldi

    Ken Follett's The Pillars of the Earth
    Cook, Serve, Delicious! 2!!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi expo-9009 -- 25 Mayıs 2018; 21:37:22 >
  • expo-9009 kullanıcısına yanıt
    Ben 93' e satıyorum Steam versiyonunu ama şimdi bu reklama gireceği için söylemiyorum tabi. Hatta Hunt ShowDown da 40 TL ama tabiki söylemedim bunları.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün voidudan dark souls 3 alacaktım. Hata verip durdu. Dedim yeni hesap açayım öyle deneyeyim. Bu seferde yeni hesap oluşturmama izin vermedi.

    Bilgisi olan var mı ?

    Edit: Aldım tamam



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4o4 _ -- 26 Mayıs 2018; 3:33:52 >
  • steam fiyatlarından %30 indirimle satanlar vardı şu an bulamıyorum oyun satış kısmında, birşey mi geldi başlarına yoksa euro dolardan dolayı %30 hayal mi oldu artık
  • Yahu Fallout 4'ü çıktıktan 1 yıl sonra alırım diyordum, sonra vazgeçtim. O zamanlar, o anki kurla yaklaşık 55TL oluyordu. Şimdi baktım %75 indirimle Yaklaşık 70TL oluyor.

    Valve steam'i çıkardıktan sonra torrente elini sürmeyen ben, yine torrente çevirdim yüzümü. Ayıp lan. Bu yaz indirimlerinde bir şey almayacağım muhtemelen.
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.