Şimdi Ara

Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] (13737. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
28 Misafir - 28 Masaüstü
5 sn
349.734
Cevap
2.720
Favori
21.317.500
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
570 oy
Öne Çıkar
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar benim gibi çıkmazda olan var mı acaba kafayı sıyırmak üzereyim oynayacak oyun seçemiyorum..


    Origin EA Play var, Steam EA Play var, Xbox gamepass var, Epicin verdiği bedava oyunlar var, Ubisoft keza aynı şekilde, Steam üzerinden satın alıp oynamadığım oyunlar var, Amazon games üzerinde bedava verilen çok güzel oyunlar var zaman bulup oynayamadığım, Playstation ve Xbox üzerinde PS Plus ve Gamepass ile bedava verilen/oynanan oyunlar var. Bunlar yetmezmiş gibi bir de geçenlerde Geforce Now üyeliği de aldım yeni çıkan oyunları yüksek ayarlarda oynayabilmek için..


    Buna rağmen tek oynadığım oyun Football Manager ve Counter Strike Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU]  Aslında genel olarak zamanım da var oynamaya yani günde 3-4 saat oyunlara zaman ayırabilirim. Ama hangi oyundan başlamalıyım onu bilemiyorum, bir oyuna başladıysam da 1 saat oynayıp başka bir oyuna geçiyorum, sanırım son 1.5 senede 1 oyunu bile komple bitirmedim.. Bitirdiğim en son oyunun ismini hatırlamakta zorluk çekiyorum.


    Sormak istediğim soru şu, oyunlara olan ilgimi yavaştan kaybediyorum, hangi oyunu oynarsam veya şöyle sorayım 2 sene içerisinde sadece 1 oyun bitirme şansınız olsa ve bu seçeceğiniz oyunu diğer tüm oyunlara değişseniz ve sadece o oyunu oynasanız o oyun hangi oyun olurdu? Hangi oyunu oynayarak oyunlara olan ilgimi tekrar kazanıp üst seviyeye çıkartabilirim?





  • quote:

    Orijinalden alıntı: Reiskonen

    İndirme tekrar başlatıldığında daha önce inen dosyalar indirme yüzdesine dahil olmuyor baştan indiriyor gibi gösteriyor ama indirilecek dosya boyutuna dikkat edince boyutun düştüğünü görebilirsiniz. Öyle değilse indirilmiş dosyaları doğrulaması zaman alıyor olabilir.

    İşte dediğiniz gibi olmuyor her zaman. Neredeyse yarı yarıya oluyor. Bazen kaldığı yerden devam ediyor bazen sıfırdan başlıyor. O dediğinizi anladım ama öyle olmuyor ne yazık ki şuan baştan indiriyor..

  • Impakt kullanıcısına yanıt
    Oyunlara ilginin kaybolması yaşın ilerlemesi ile ilgili olabilir. Son 2 sene içinde oynadığım ve bitirdiğim en iyi oyun Red Dead Redemption 2 diyebilirim. Her oyun meraklısının oynaması gerektiğini düşünüyorum. Onun haricinde Ps var ise yine oynadığım seveni çok ama bunun yanında bir çok eleştiri de alan Last Of Us 2 de olabilir.(Ben oyunu sevdim Ps var ise mutlaka oynanmalı) Ama ikisi arasında kalsam ilk tercihim RDR2 olurdu.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Impakt kullanıcısına yanıt
    A Plauge Tale İnnocenc oyununu şiddetle tavsiye ederim

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Impakt kullanıcısına yanıt

    Aynı durumu sadece oyunlarda değil bir çok konuda yaşıyorum.

    Bir sürü oyun indirip diskleri doldurdum ama PC’ye her geçtiğimde kendimi FH4 oynarken buluyorum şu sıralar. Ondan önce RDR2’de görevleri bitirmeme rağmen amaçsızca at biniyordum. Eldekileri bitirmeden başka oyun indirmemeye karar verdim böylece oyunları bitirmeye zorluyorum kendimi.

    Müsait zaman x filmini izleyeyim diyorum ama YouTube’de vakit öldürüyorum veya filmin yarım saatinde beğenmeyip kapatıyorum. Zaten makale gibi uzun yazıları okumayı çoktan bıraktım özet arıyorum. 

    Sanırım yaş aldıkça tahammülsüz biri olmaya başlıyoruz. Yaşlılar niye hep aksi oluyor diyordum şimdi onları anlamaya başladım. Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] 




    @nolamaz Epic, başlarda beni böyle aldatmıştı niye baştan indiriyor bu diyordum meğer indirme boyutu düşüyormuş. Sonra dediğiniz gibi sorunla karşılaşmadım 3 kere falan yarıda kesip indirmeye devam ettiğim oyunlar oldu.

    Belki kullandığınız virüs yazılımları buna sebep oluyor olabilir yarım dosyaları virüs zannedip siliyor olabilir mesela ben herhangi virüs yazılımı kullanmıyorum faydası kadar zararları var.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: JaReD22

    A Plauge Tale İnnocenc oyununu şiddetle tavsiye ederim

    Takip listeme aldım steam yaz indirimlerinde güzel fiyat olursa alırım

  • Impakt kullanıcısına yanıt

    Böyle dönemlere girdiğimde oynadığım online/multi özellikli oyunları siliyorum (yahut en fazla 1 tanesini yüklü bırakıp günde yarım saat-kırk beş dakikadan fazla oynamama kararı alıyorum).


    Sonrasında kütüphanelerimi tarayıp ilgimi çeken oyunlara bakıyorum. Bunlardan 8-9 tanesini listeliyorum. How long to beat sitesinden her birinin kaç saat sürdüğüne göz atıyorum.


    Boş zamanım çoksa uzun süren bir tanesini, azsa kısa soluklu bir tanesini indirip başlıyorum.


    Böyle böyle azalıyor o oynanmamış oyunlar.


    (Bu arada sadece 2-3 ayda bir yeni oyun alıyorum artık. Eskisi gibi bütün indirimleri değerlendirmiyorum, o huyumu kenara bıraktım.)

  • 4ZCU-YZA2-C7WF-LB5B-X5SA

    bf 4 kodu

  • Sızıntılara göre 2021 Yaz İndirimleri 24 Haziran ile 8 Temmuz arasında olacak.


    https://steamdb.info/sales/history/

  • Impakt kullanıcısına yanıt

    ben böyle dönemlerde bağımsız oyunlara bakıyorum beni şaşırtan, 3a oyunların hantallığını ve gereksiz uzunluğunu barındırmayan bir oyun kesin çıkıyor. en son mesela a short hike ve katana zero beni şaşırtan ve keyif veren oyunlar olmuştu. sorduğunuz soruya cevap olarak the legend of zelda breath of the wild i tavsiye ederim.

  • gereksiz bir oyun icin, gereksiz bir tartisma donmus konuda

  • İnsanlardan dilendiği 8 liralık oyunla "kapak yapmak" da dilencilikte ve veledlikte yeni bir seviye olmuş ahahahahha.


    Ya gerçekten anlamıyorum. 8 lira için insanlardan dileniyorsun, sonra eleştilirdiğinde de yüzsüz gibi hiç tanımadığın insanlarla ulu orta tartışmaya giriyorsun.


    "Biliyorsan konuş âlim sansınlar, bilmiyorsan sus adam sansınlar." - Mevlana




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuharremAylar -- 5 Haziran 2021; 22:42:16 >
  • 3 Mayısta ben Epic den Cyberpunk2077 aldığımda ödenen miktar 145,48TL görünüyordu. Bugün 143,03 TL görünüyor o gün yapılan ödeme

  • Bu Battlefield key olayı neden bu kadar uzadı ki? Birkaç sayfadır aynı muhabbet devam ediyor. İsteyen istediğini yazmakta özgür değil mi? Küfür hakaret olmadığı sürece benim bildiğim özgür. Bu konuda evvelden beri muhabbet de dönüyordu fırsat da paylaşılıyordu. O yüzden bu münakaşaya son vermeniz yahut özelden devam ettirmeniz daha iyi olacaktır.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Javelin. -- 6 Haziran 2021; 0:13:46 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Javelin.

    Bu Battlefield key olayı neden bu kadar uzadı ki? Birkaç sayfadır aynı muhabbet devam ediyor. İsteyen istediğini yazmakta özgür değil mi? Küfür hakaret olmadığı sürece benim bildiğim özgür. Bu konuda evvelden beri muhabbet de dönüyordu fırsat da paylaşılıyordu. O yüzden bu münakaşaya son vermeniz yahut özelden devam ettirmeniz daha iyi olacaktır.

    özgür değil, burada dilencilik yapılmaz.

  • Dostum DH forumda olduğunun farkına var. Burada adalet eşitlik vs arama. İşine bak sonra daha kaliteli ortamlarda takıl, milletin be düşündüğüne vs takılırsan ve hakkını aramaya başlarsan genellikle linç yiyorsun.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok kolay bir şekilde oyunu hesabıma ekledim. Herhangi bir sorun çıkacağını sanmıyorum. En fazla oyunu hesabımızdan kaldırırlar diye düşünüyorum. Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] 



    Yok sorun olur diyorsanız steam desteğe yazalım hemen. Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] 

  • Buradaki bazı arkadaşlar hayatlarında da bu kadar sinirli ve agresifse işleri zor.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: d41mon

    Dostum DH forumda olduğunun farkına var. Burada adalet eşitlik vs arama. İşine bak sonra daha kaliteli ortamlarda takıl, milletin be düşündüğüne vs takılırsan ve hakkını aramaya başlarsan genellikle linç yiyorsun.

    Katılıyorum. Tamam, sürekli BF4 kodu isteyenler bana göre de konunun akışını bozuyorlar ama adamlar en azından kimseye hakaret etmiyorlar veya zararları yok. İki gündür herkes birilerine "dilenci" gibi bir sıfat takıp küçük düşürerek konuşuyor. Diğerleri de laf dalaşına giriyor falan. Bana sorarsanız hepsinden rahatsız oldum. Saymadım ama gördüğüm kadarıyla son iki günde "Dilenci" diyerek atılan mesajlar BF4 kodu isteyenlerin mesajlarından daha fazla. Bu mesajı da daha önce yazardım ama şimdi gereksiz yere bana dilenci savunucusu falan derler diye ve konu daha da uzar diye demedim. Birilerine hakaret edince görmek istemediğiniz konular kapanmıyor arkadaşlar. Düzgünce özel mesajla uyarıp burasının yeri olmadığını söyleseydiniz, belki konu kapanabilirdi. Uyarılan kişiler devam etseydi o zaman diyeceğinizi derdiniz. Direkt "dilenci" diyerek dalındı mevzuya. Birilerine hakaret edince tatmin olan ve bundan zevk alıp beğenen bir güruh var. Dilenci mi dedin? Çat, 15 beğeni.


    Ben size söyleyeyim, 21 Hazirana kadar bu mesajları göreceğiz konuda. Birileri key isteyecek, cevap olarak dilenci denilecek. Her key isteyene bir kişi karşı çıkacak, farklı kişiler arasında tartışma çıkacak. Hakaret içeren mesajlar 15 beğeni alacak ve hakaret edenler iyice cesaretlenecek. Konuda admin yok zaten anasını satayım, yardırın. Uzun zamandır diyorum, konuda insanların birbirine saygısı kalmadı. Eski samimiyet kaybolmak üzere. Önceden tartışmalar da seviyeliydi. Muhtemelen benim bu mesajımı da linç edeceksiniz. Gram gocunmam, sallayın birbirinize. Aman diyeyim yanlışlıkla fırsat falan paylaşmayın. Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] 


    Edit: Salın abi kod isteyenleri. Nasıl önüne geçebilirsiniz ki? Zaten admin yok. Siz adamlara hakaret ettikçe konu uzayacak gidecek. Başka çözümü olan varsa buyursun. Dilenci kavgasını okumamış olan adam gelecek yarın yine BF4 kodu isteyecek. En azından istedikleri kod da oyunla alakalı. Siyaset veya oyun dışı bir konu konuşulduğunda aynı duyarı bekliyorum herkesten.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Frost -- 6 Haziran 2021; 2:15:31 >




  • Neden bu kadar art niyetli insanlarsınız siz? Adam resmen üşenmemiş kod isteyenleri teşhir etmiş gururlarını kırmak için. Platform da adı üstünde oyun fırsatı için var, insanlar da önceki yorumlarda kod dağıtılınca rica etmiş. Her ne kadar bu davranışı tasvip etmesem de şikayet etmek, engellemek yerine bu insanların direkt karakterlerine saldırmak en hafif tabirle arsızlıktan başka bir şey değil. Sanki burası oyun tanıtım platformu, kimse indirim, fırsat takip etmiyormuşcasına gelip buraya dilenci diye insanları yermek baya baya kötü bir karakter gerektiriyor olmalı. Geçen de başka bir eleman kendisine yardım etmek isteyen bir üyeye 'sen de nüfus memuru musun birader' minvalli çıkışmıştı, ya hayatınızın stresini tanımadığınız insanlardan atmaya çalışacak kadar çaresizsiniz ya da basbaya kötü insanlarsınız.

  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.