Şimdi Ara

Steam Türkiye'de server barındırmaktan acizmi. Sürekli yüksek ping ile oynuyoruz.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
0
Favori
6.480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öldü bitti denilen Knight Online bile Türkiye'de server barındırıyor. Steam kullanıcısı Knight Online kullanıcısından dahamı az yada Steam, MGAME gibi çok küçük çaplı bir şirketten dahamı aciz. Bu bitti denilen oyun 10-40 ping ile oyun oynatıyor.

CSGO'da her maçın yarısını 150-250 ping ile oynuyoruz, 80-100 arasına düşünce normale döndü diyoruz. Avrupalı oyuncular 10-50 ping ile oynuyor. Ya steam Türkiye'yi takmıyor yada Türkiye'de server barındıracak parası yok.

Bir kampanya başlatılıp steam talep yağmuruna tutulursa bir şey olur mu acaba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ø -- 24 Ekim 2015; 22:11:17 >

• Kasmayın böyle bişey olmaz valve Dünya'da kullanıcıyı 0 ipleyen şirkletlerin en başında geliyor. Bırakın TR'de Romanya'da bile sw açmaya yeltenmez bu oyunda 12 steam'de 10. senemi geride bıraktım ne oyun ne de steam bu sw konusunda adım ilerleme yapmadı.

2000'lerin başında 1.6 oynarken de yabancı takımlar 50 üstü ping'i kabul edemeyiz derken biz 70-80 arasına fittik yapacak bişey yok. Welcome to the Turkey.

Şimdi ise 80 pinge duacıyız bunun sebebi ne ttnet ne de başkası bunun sebebi TİB defalarca söyledim Türkiye'nin yurtdışı çıkışlarında sorun var yurt dışı kaynaklı veriler gelirken veriler protokellerde değişime uğrar bu isterse alışveriş sitesi olsun isterse cs go verisi hiç fark etmez Türkiye'nin bu çıkış protokolleri sorunlu çok fazla filtre var açıkçası. Bunun yanında 2008'den beri yenilenmeyen bir altyapıya sürekli abone girişi yapılıyor ki bu da ayrı bir sorun.

Türkiye böyle bir ülke ben uydunet kullanıcısıyım oyunda ping'im 85-90 sabit uzun zamandır bunun yanında televizyonum slayt şov gibi sürekli takılıyor bir çok kullancıdan da aynı tatavayı duydum ama bişey yapabiliyor musun hayır. Aboneliğini kapattırmak istersen de taahitin daha bitmedi deyip para kesmeye çalışıyorlar bir Avrupa ülkesinde olsa o şirketin batması 10 gün sürmez adam hizmet vermiyor ama fatura kesiyor bu zorbalık düzninin olduğu hiç bir ülkede işler yürümez.

Bakın bu benim bundan aylar önce açtığım bir konu içinde ne bir hakaret be bir şey var minimum 3 ay oldu konuyu açalı, boş muhabbet de yapmadım verilerle vs kanıtladım bütün uydunet konuşmalarımı vs paylaştım bugün haber geliyor mesajınızı sildik diye adminden "Neye istinaden ?" tabikide cevap gelmeyecek belki komple banlarlar da sıkıntı değil açıkçası. İçinde bulunduğumuz forum bile kullanıcısına açıkçama zorunlşulşuğu hissetmeyen belirli şirketlri korumak için gerektiğinde haksız hukuksuz iş yapan bir güruh.

Gelip sıkıntısını teknik veriler ile anlatan adamın mesajını siler ama burda polis kimliği ile 6 aydır adam dolandıran adama ip ban atamaz. Bu işler bu ülkede böyle yürüyor beyler, yapacak bişey yok. Köhneleşimiş, kireç tutmuş bir düzen.

http://forum.donanimhaber.com/m_101304339/mpage_2/tm.htm
  • Bir kampanya başlatılıp steam talep yağmuruna tutulursa bir şey olur mu acaba.

Tabiki olur istek yüksek olursa
  • Öyle bir durumdan umudum var. Ama bu konuda mesela twitch yayıncıları falanda destek istemesi lazım ama benim öyle bir kitleye ulaşacak çevrem yok. Ama bir yerdende başlamak lazım.
  • tr sunuculari dandik. prooyun daha yurtdisina bile cikis veremiyor. nitradolar lagliyor falan... steamle anlasma saglayabilecek buyuk bir firma var mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f0rest -- 24 Ekim 2015; 22:44:08 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen Bir Yerden Başlamak Lazım Prooyun 1.6 da Platformu Var. Go da da Açsın Bir Tane Tr Server.

iyice Gına Geldi 70 80 Pingle Oynamaktan Bıktık Bir El Atmak Lazım Atalımda Ne Gerekiyorsa Yapalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: volkhans

Aynen Bir Yerden Başlamak Lazım Prooyun 1.6 da Platformu Var. Go da da Açsın Bir Tane Tr Server.

iyice Gına Geldi 70 80 Pingle Oynamaktan Bıktık Bir El Atmak Lazım Atalımda Ne Gerekiyorsa Yapalım

70 ping bence gayet iyi bir rakam.

quote:

Orijinalden alıntı: f0rest

tr sunuculari dandik. prooyun daha yurtdisina bile cikis veremiyor. nitradolar lagliyor falan... steamle anlasma saglayabilecek buyuk bir firma var mi?

Steam'in cürümü etmeyecek MGAME şirketi kendisi server getirdi. Steam bunu yapabilecek durumda ama bence Türkiye'yi önemsemiyor yada talep olmadığı için herkesi durumdan razı olarak kabul ediyor. Steam pazar hareketlerini bildiren mailleri bile daha yeni Türkçeye çevirdi.

Eskiler'in toplulukta 7-20 ping ile oynuyorum, MM girince 180-200 gibi rakamları görüyor.

Ayrıca Warface oyununun bile Türkiye'de kendi serverları var diyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ø -- 24 Ekim 2015; 22:51:59 >

• O zaman server seçme hakkı gelecek.Afederisinizde bizimkiler ruslardan hiç az değil.Bizimkilerle habire laf dalaşındayım maçta.Adam maçın başında beni vurmaya başlıyor aynı takımda olmamıza rağmen.En azından avrupa sunucusu barzolardan temizlenir,tek iyi yanı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi armadillo dalagı -- 24 Ekim 2015; 23:18:01 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Cait yıldız(komutan) da forumdan o da destek olabilir iletişim sağlanırsa

• Bu konuda müsait olunca bir şeyler yapmaya çalışıcam. Böyle daha fazla gitmez.
  • ø kullanıcısına yanıt
    KO ile karşılaştırmışsın fakat bahsettiğin oyunun oyuncu kitlesinin %85 den fazlası Türk oyuncu. TR de server açmaları gayet doğal . + Oyuncu sayısı CS:GO ya kıyasla az olduğu için çok fazla ve kaliteli servera ihtiyaçları da yok . Avrupanın dibindeki bir ülke için ayrı sunucu büyük ihtimal açılmaz. Açılsa Rusya için açılırdı . Ruslar Stockholm üzerinden oynuyorlar oyunu.
  • Olmasın ben türklerle aynı oyund oynamak istemiyorum.

Hem berbat oynuyorlar ve yeteneksizler hemde laf atıp küfrediyorlar aciz kişiler %85 i böyle.

Allah EU WEST serverini korusun

• -BOSS kullanıcısına yanıt
    Banlarsın Türkiye serverını o zaman öyle bir şey olursa mm server picker'dan oynarsın güzel güzel Ruskimeister Kurwalandlilerle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -BOSS

Olmasın ben türklerle aynı oyund oynamak istemiyorum.

Hem berbat oynuyorlar ve yeteneksizler hemde laf atıp küfrediyorlar aciz kişiler %85 i böyle.

aynen öyle kardeşim. Birebir katılıyorum.
  • Bizi avrupalılarla aynı şartlarda oynatsın o zaman. Adamlar 25 pingle geliyor ben 100 ping ile oynuyorum, tetiğe beraber bastığımızda bu adam 1 mermi önde gidiyor benden.
  • Seçim sonrası düzelir herhalde.
  • quote:

Senin gibilerle aynı forumda olmak istemiyorum ben de ama gitmiyorsun sülük gibi yapıştın bölüme ne rahatsız edici bi insansın sen. Blok çözüm değil seni adam edicez yavaş yavaş

• Kasmayın böyle bişey olmaz valve Dünya'da kullanıcıyı 0 ipleyen şirkletlerin en başında geliyor. Bırakın TR'de Romanya'da bile sw açmaya yeltenmez bu oyunda 12 steam'de 10. senemi geride bıraktım ne oyun ne de steam bu sw konusunda adım ilerleme yapmadı.

2000'lerin başında 1.6 oynarken de yabancı takımlar 50 üstü ping'i kabul edemeyiz derken biz 70-80 arasına fittik yapacak bişey yok. Welcome to the Turkey.

Şimdi ise 80 pinge duacıyız bunun sebebi ne ttnet ne de başkası bunun sebebi TİB defalarca söyledim Türkiye'nin yurtdışı çıkışlarında sorun var yurt dışı kaynaklı veriler gelirken veriler protokellerde değişime uğrar bu isterse alışveriş sitesi olsun isterse cs go verisi hiç fark etmez Türkiye'nin bu çıkış protokolleri sorunlu çok fazla filtre var açıkçası. Bunun yanında 2008'den beri yenilenmeyen bir altyapıya sürekli abone girişi yapılıyor ki bu da ayrı bir sorun.

Türkiye böyle bir ülke ben uydunet kullanıcısıyım oyunda ping'im 85-90 sabit uzun zamandır bunun yanında televizyonum slayt şov gibi sürekli takılıyor bir çok kullancıdan da aynı tatavayı duydum ama bişey yapabiliyor musun hayır. Aboneliğini kapattırmak istersen de taahitin daha bitmedi deyip para kesmeye çalışıyorlar bir Avrupa ülkesinde olsa o şirketin batması 10 gün sürmez adam hizmet vermiyor ama fatura kesiyor bu zorbalık düzninin olduğu hiç bir ülkede işler yürümez.

Bakın bu benim bundan aylar önce açtığım bir konu içinde ne bir hakaret be bir şey var minimum 3 ay oldu konuyu açalı, boş muhabbet de yapmadım verilerle vs kanıtladım bütün uydunet konuşmalarımı vs paylaştım bugün haber geliyor mesajınızı sildik diye adminden "Neye istinaden ?" tabikide cevap gelmeyecek belki komple banlarlar da sıkıntı değil açıkçası. İçinde bulunduğumuz forum bile kullanıcısına açıkçama zorunlşulşuğu hissetmeyen belirli şirketlri korumak için gerektiğinde haksız hukuksuz iş yapan bir güruh.

Gelip sıkıntısını teknik veriler ile anlatan adamın mesajını siler ama burda polis kimliği ile 6 aydır adam dolandıran adama ip ban atamaz. Bu işler bu ülkede böyle yürüyor beyler, yapacak bişey yok. Köhneleşimiş, kireç tutmuş bir düzen.

• quote:

Orijinalden alıntı: wreckittralph

quote:

Senin gibilerle aynı forumda olmak istemiyorum ben de ama gitmiyorsun sülük gibi yapıştın bölüme ne rahatsız edici bi insansın sen. Blok çözüm değil seni adam edicez yavaş yavaş

Sen kendini ne sanıyon

Daha iki gün önce çocuk oyunu lol den çıkıp csgo ya gelmiş bize laf atıyor biz 10 senedir bu işin içerisindeyiz blok.

• quote:

Orijinalden alıntı: The_North_Face

Kasmayın böyle bişey olmaz valve Dünya'da kullanıcıyı 0 ipleyen şirkletlerin en başında geliyor. Bırakın TR'de Romanya'da bile sw açmaya yeltenmez bu oyunda 12 steam'de 10. senemi geride bıraktım ne oyun ne de steam bu sw konusunda adım ilerleme yapmadı.

Elinize sağlık, o zaman son çare olarak ESEA diyeceğim herhalde. Senelik 200 lira tutuyor, verir kurtuluruz bu sıkıntılardan.

• ESEA'da bot kaynıyor alacaksan aklında olsun CS GO community hiç olmadığı kadar toxic 1.6 ile boy dahi ölçüşemeyecek kadar pis bir kitle.

ESEA'da 2 ay oynadıktan sonra şunu hissediyorsun "Ben buna mı para veriyorum birader".

Diyeceksin o zaman ne yapalım, valla bu sorunun cevabını bilsem ben onu yapacağım zaten.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.