Şimdi Ara

STEAM Sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar internet hızım 4096.Rapid'den 450 kb/sn ile indiriyorum genelde.Bugün steam üzerinden CS:Source satın aldım.Ama steamden en fazla 20kb/sn ile indiriyorum.İşin kötü yanı oyun 4 gb'ye yakın.Yüklemem böyle giderse günlerimi alacak!Steam'i hızlandırmanın yolu var mı?

• Steam çalışırken arkaplanda çalışan uygulamaları kapatırsan doğru olur. Steam seçeneklerinden internet hızınıda bir bak. Ayrıca akşam saatlerinde indirmeye çalışırsan, daha fazla hız ile karşılaşırsın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: MY55

Arkadaşlar internet hızım 4096.Rapid'den 450 kb/sn ile indiriyorum genelde.Bugün steam üzerinden CS:Source satın aldım.Ama steamden en fazla 20kb/sn ile indiriyorum.İşin kötü yanı oyun 4 gb'ye yakın.Yüklemem böyle giderse günlerimi alacak!Steam'i hızlandırmanın yolu var mı?

bende de 4096 var. ve steam'den oyun indirmek gerçekten çok yavaş oluyor. herhalde steam serverlarınının oyun indirirken bize sunduğu bant genişliği az.

düzeltme: ikinci mesajı okurken farkettim. ilk indirişimde gündüz indiriyordum. 20 kb/sn civarıydı. ikinci indirişimde akşam indiriyordum 70 kb/sn civarındaydı. gece-gündüz çok farkediyor yani

ama yine de çok yavaş. 70 olsa bile çok yavaş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SSH -- 19 Ağustos 2007; 15:47:59 >

• demin yeniden denemek istediğimde serverların meşgul olduğunu ve daha sonra yeniden denememi söyledi.
    Yahu ben 20$ verdim oyuna hala indiremiyorum
    Dünde Day of Defeat satın aldım.Gündüz yüklemek istedim genelde 150 kb/sn ile yüklemişti.Acaba bioshock çıkacağından serverlara ilgi yüksek olabilir mi?
  • Evet, sorunu kendin buldun. Bu aralar sunucular Bioshock ön yüklemeleri yüzünden biraz yoğun olabilir.
  • Benim bağlantı 1 mbit. Steamden genelde 50-60 ile indiriyordum ama geçenlerde tekrar kurdum bazı oyunları. Aynen ben de 20 - 30 ile indiriyordum. Daha kısa sürsün istiyorsan çevrende elinde Cd'si olan arkadaşın varsa cd den ön yüklemeyi yap updateleri steamden yapsın. Ya da yüklemiş olan arkadaşın varsa backup alsın sen kur. Aklıma ilk olarak bunlar geldi, steam de bu yavaşlık neden kaynakalnıyor bilemiyorum
  • Episiode one var bende zaten.Onu yükledim sonra counter'ı yüklemek istediğmde sadece 900 mb dosya ineceğini söyledi.Biraz rahatladım ama hız hala 20lerde.Sanırım bioshock yüzünden
  • 5,55 GB'lık Bioshock'u 3,5 saatte çektim ben 4mbit ile.. Hemde Bioshock'un serverlara yeni yüklendiği zamanda. Hiçbir ayar yapmadım Steam'e. Bilemedim şimdi senin sorunun neden kaynaklanıyor olabilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ragdol

5,55 GB'lık Bioshock'u 3,5 saatte çektim ben 4mbit ile.. Hemde Bioshock'un serverlara yeni yüklendiği zamanda. Hiçbir ayar yapmadım Steam'e. Bilemedim şimdi senin sorunun neden kaynaklanıyor olabilir.

Çok iyi indirmişsin steamden.Neyse bende oyunu yükledim.Akşama doğru hız arttı.İkimize de yeni oyunlarımız hayırlı olsun.Ben bioshock'u seneye yeni pc aldığımda yükleyip oynayacağım
  • Steam download'larından hep full bandwith'imle yararlanmışımdır. (110-115 kb/s) Bir sorun olabilir sizde. Ya da o saatteki yoğunluktan kaynaklanan bir aksama olabilir. Steam'in kullandığı portların açık olduğundan da emin olun.
  • bende 60-85 arası çekiyorum. adamlar mükemmel bir iş çıkartmışlar. daha 20-30 mb çektim, hdd de kapladığı alan 150 mb. helal olsun valla. nasıl bir sıkıştırmaysa bu?
  • Vallaha BEn nedenini bilmem ama bende 1.2 mb hızla indirio steamdan ama yinede ağır AA3 indirom ama daha 4 mb var
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.