Şimdi Ara

steam sorularım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • fm orjinal aldım 1 aydır oynuyorum ilk kez bi oyun orjinal aldım bu steam ne işe yarar neler yapabilirim anlatırmısınız teşekkürler...

• quote:

Orijinalden alıntı: adanasporlu

fm orjinal aldım 1 aydır oynuyorum ilk kez bi oyun orjinal aldım bu steam ne işe yarar neler yapabilirim anlatırmısınız teşekkürler...

Steam Valve'nin geliştirdiği ve yaptığı oyunlarda kullandığı bir yayım ve destek teknolojisidir. Bu programı PC'nize kurup elinizdeki orj. oyun CD-Key leri iel sisteme üye olduğunuzda orj. versiyonlarına sahip olduğunuz oyunlar makinanıza download edilir ve oynanmaya hazır hale gelirler. Steam ayrıca bu oyunların devamlı güncel kalmasındada yardımcı olur. Merkez serverdan güncellemeleri takip ederek bilgisayarınıza düzenli olarak kurar.

Online oyunlarda da server bulmanızda yardımcı olur. Half-life ve Half-life 2 oyunları ve bu oyunlar için hazırlanmış genişleme paketlerini bu program üzerinden satın alarak CD ye sahip olmasanız dahi bilgisayarınıza kurup oynayabilirsiniz. Bilgi direk Steam üzerinizden bilgisayarınıza yüklenecektir.

Daha fazla bilgi içinwww.steampowered.com

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Steam oyunları nerede yüklü ?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.