Şimdi Ara

Steam Oyunları Non-Steam a Çevirmek

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
47.160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Steam Oyunları Non-Steam a Nasıl çevirebiliriz

? ? ?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Steam Oyunlarını Steam Olmadan Açma

Steam oyunlarını Steam olmadan açmak, bazı durumlarda yararlı olabilecek bir işlemdir. Örneğin, Steam sunucularının kapalı olduğu zamanlarda veya oyunun Steam sürümünde sorunlar yaşandığında faydalıdır.

Steam oyunlarını Steam olmadan açmak için birkaç yöntem bulunmaktadır. En yaygın yöntemlerden biri Steam oyununun crack'ini indirmektir. Crack'ler, oyunun Steam DRM (Dijital Haklar Yönetimi) korumasını kaldırmanıza olanak tanıyan üçüncü taraf uygulamalardır. Crack'ler genelde oyun indirme sitelerinde veya torrent ağlarında bulunur.

Steam oyunlarını Steam olmadan açmanın bir diğer yöntemi ise Steam emülatörleri kullanmaktır. Steam emülatörleri, Steam istemcisini taklit eden ve Steam oyunlarını Steam olmadan çalıştırmanıza olanak tanıyan uygulamalardır. En popüler Steam emülatörlerinden bazıları şunlardır:

• SmartSteamEmu
    • Goldberg Steam Emulator
    • XSteam

Steam oyunlarını Steam olmadan açarken bazı risklerin olduğunu unutmamak önemlidir. Crack'ler ve emülatörler, bilgisayarınıza kötü amaçlı yazılım veya virüs bulaştırabilir. Ayrıca, Steam oyunlarını Steam olmadan açmak, oyunun geliştiricilerinin telif haklarını ihlal edebilir.

Steam oyunlarını Steam olmadan açma işlemine başlamadan önce bu risklerin farkında olmalı ve kendi sorumluluğunuzu almalısınız.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • İllegal crack sistemiyle...
  • quote:

Orjinalden alıntı: AnimePiggy

İllegal crack sistemiyle...

Bende Steam oyunlar var. onları steamsız (non-steam) oynamak istiyorum. CD ye falan yazmak istiyorum..

Yani Crack yüklersem düzelir diyorsun.

Deniyelim...
  • Valla bilmiyorum, fikrimi söyledim. Denemekte yarar var : )
  • quote:

Orjinalden alıntı: AnimePiggy

Valla bilmiyorum, fikrimi söyledim. Denemekte yarar var : )

Denicem ama crack bulamadım...
  • eğer oyun orjinal ise saten steam'den oyunu backup alıp cd'ye veya dvd'ye atabilirsin ve sakın crack gibi şeylerle uğraşma yoksa hesabın banlanır elindeki oyunlarda gider
  • quote:

Orjinalden alıntı: BlackF!Re

eğer oyun orjinal ise saten steam'den oyunu backup alıp cd'ye veya dvd'ye atabilirsin ve sakın crack gibi şeylerle uğraşma yoksa hesabın banlanır elindeki oyunlarda gider

Bilgi için teşekkür ederim. Valla 6 - 7 tane oyun aldım. Bu Bilgi için saol...

(CD ye yazarsam. yükliyeceğim bilgisayarda yine steam isterdimi :D kurtuluş yok :D ????? )
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Eğer aldığın oyun "Offline Mod" ile çalışabiliyorsa gene Steam'le fakat internet bağlantısı olmadan oynayabiliyorsun.Steam net bağlantısı isteyen oyunları aynı anda iki kişi oynayamaz.Bir diğeri hesabı açtığı an öteki PC'deki hesap kapanır ve oyun çalışmaz.

Ayrıca Crack yaptığın an Steam hesabın banlanır ve tüm oyunlarını kaybedersin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Avrim

Eğer aldığın oyun "Offline Mod" ile çalışabiliyorsa gene Steam'le fakat internet bağlantısı olmadan oynayabiliyorsun.Steam net bağlantısı isteyen oyunları aynı anda iki kişi oynayamaz.Bir diğeri hesabı açtığı an öteki PC'deki hesap kapanır ve oyun çalışmaz.

Ayrıca Crack yaptığın an Steam hesabın banlanır ve tüm oyunlarını kaybedersin.

Ben steam dan aldığım oyunları. steam ile hiç bir alakası olmasını istemiyorum. non-steam çevirmek istiyorum.
  • öyle bir şansın yom malesef... (non steame çevirmek)
    non steam tabiri valve oyunlarını crackli olarak oynayanların kullandığı tabir.
    crack olayını da dünyada belli başlı gruplar yapıyor adam gibi, senin benim olayım değil...
    ayrıca sen oyunu steam üzerinden almamış olsan, elinde medya olması lazım (orjinal dvd)
    orjinal dvdyi pcye takılı tutacaksın oynarken, yok arkada kopya korumanın istemediği programlar çalışmayacak
    (deamen ttols, alchol, process explorer gibi)
    kopya koruması sandığın kadar kolay atlatılaak bişi değil...
    o yüzden steam nimettir...

senin yapabileceğin şeyi yazayım ben...
    oyunlarını backup alırsın, dvd'ye yazarsın...
    steam oyunlarını netle alakalı olmayan single player kısımlarını offline oynayabilirsin...
    bunun için en azından bi kere yapman gereken şey de,
    steami kurduğun ve login olduğun makinada parolanı kaydet işaretlemen.
    daha sonrasında net bağlantısı olmadan steami açtığında steam nete bağlanmak isteyecek, bağlanamazsa net yok diyecek.
    start offline connection diye bi seçenek çıkacak...
    onunla o pcden net olmadan oyunları oynarsın...

left 4 dead'imi kuzenimle paylaşıyoruz...
    ona steam şifremi verdim... girerken beni arıyo, bende steam açık değilse,
    kendi makinasından benim accountum üzerinden login oluyor, benim l4d'imi oynuyor...
    arada aramadan login olduğu oluyo, beni oyundan düşürüyor...
    (dahabi sorun çıkmadı ama bu accountun banlanmasına neden olabilir...
    bi yerde kapatmadan bi yerde açmamak gerek. dikkat ediyoruz)

yapmak istediğin benim yaptığım gibi bişiyse yolu budur...

• oynarken DVD' nin sürücüde olması şart değil, daemon' da sorun çıkarmıyor (en azından bende) ama bu ''steam açılmazsa oyanayamazsın'' saçmalığı yüzünden orange box ı tekrar yüklemeye üşeniyorum . Neyi kimden koruyacaklarını şaşırmışlar, korsan kullanan adamın hayatı daha rahat valla. O kadar taklalar atıyorsun aman korsan kullanmasınlar diye de ne değişiyor ? bir hafta sonra oyunların malum yerlere düşüyor olayın ne senin steam ?
  • Bilgiler için saolun. Steam ın kıymatini bilelim o zaman

Şuan CD yok evde.

Peki son bir soru sorucam.

CD ye yazdım steam oyunumu. Başka bir bilgisayarda kurdum. Single Player da oynamak için steam a bağlanmasına gerek yok dimi ???

not: İnterneti kestim. oyuna girerken üyelik girişi istiyor :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BerkoGame -- 27 Nisan 2009; 18:32:38 >
  • quote:

steam oyunlarını netle alakalı olmayan single player kısımlarını offline oynayabilirsin...
    bunun için en azından bi kere yapman gereken şey de,
    steami kurduğun ve login olduğun makinada parolanı kaydet işaretlemen.
    daha sonrasında net bağlantısı olmadan steami açtığında steam nete bağlanmak isteyecek, bağlanamazsa net yok diyecek.
    start offline connection diye bi seçenek çıkacak...
    onunla o pcden net olmadan oyunları oynarsın...
  • Bende orjinal half life 2 aldım yeni deathmatch oynamak istiyorum bu kullanıcıyla cd key giremezsiniz diyo ayrıca bende steam e girmiyo çift tıklıyosun işlemlerde steam.exe var ama steam gelmiyo uğraş babam uğraş SİNİR oldum yardım edebilicek biri varsa sevinirim
  • arkadaşlar steam üzerinden football manager almıştım.geçenlerde işte de oynamak için harddiskimi söküp iş yerindeki bilgisayara taktım.yalnız bu sefer oynamak istediğimde bir uyarı veriyor.activation code istiyor.bana verilen cd keyi giriyorum ama bu zaten kullanımda diyor.yani oyunu bir türlü oynayamadım.bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim.
  • sorunumu çözdüm
  • arkadaşlar be steam üzerinden pes 2013 satın aldım internet bağlantısı varken oyunu oynayabiliyorum ama çevrimdışı modda oyunu oynayamıyorum tam açılırken oyun kapanıyor yardımcı olabilece3k varsa sevinirim
  • Bende defiance aldım. Zaten online oynanmiyor. Oyunu oynarken steamin arka planda sürekli calismasi mi gerekiyor. Oyunun birde kendi account sistemi var. Bu oyun nasıl steamden bagimsiz oynayamaz anlamıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.