Şimdi Ara

steam oyun geri yükleme acilll!!!!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
17.777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar steam i pc dem sildim ve satın aldıgım oyunlar programdaki library de görünmüyor.ama steam hesabımda görünüyor.tekrar kütüphaneye nasıl ekleyecem oyunlarımı

• Steam'i yüklediğin yeri değiştirdin sanırım. Format attım dememişsin. Eğer format atmadıysan Steam'i sil ve tekrar eski yerine yükle. Sonra library'de bulunan oyunların backuplarını al. Menüde var bu seçenek. Ondan sonra Steam'i tekrar silip yeni yerine kurabilirsin. Daha sonra backupları direk installer olarak kullanacaksın zaten. Ama format attıysan oyunları tekrar indirmekten başka çaren yok.
  • back upları aldım.ve steam i sonra sildim.oyunu back up tan yüklemeye kalkınca key istiyor.call of duty black ops u rusça olandan aldım gittigidiyordan.key nerde bilmiyorum.batman left 4 dead 2 yi de steam üzerinden aldım fakat keyi nasıl bulcam bilmiyorum
  • biraz zaman geçmesi gerek galiba.steam de kütüphane kısmında göründü.back up tan yüklüyorum şimdi.sağol ilgilendiğin için
  • birde arkadaşın hesabı vardı onun hesabı ve benim hesabı aynı pc den girdim.ve bana bu oyunları daha önce başka pc de oynadıgınızı oyunu açarsanız eğer cloud içeriğini kaybedeceğimi söylüyordu.bende oyuna girdim ve call of bo multi oyniyim dedim ve bana internet bağlantısı vs yok dedi.(korsan oyunlarda ki gibi online kısım aktif olamıyor).bunu düzeltmek için steam i kaldırdım.acaba düzelirmi.Tekrar online oynayabilmem için başka birşey yapmam gerekirmi acaba.
  • Call of duty konusunda emin değilim ama library kısmında oyuna sağ tıklayıp "view your cdkey" kısmı olup olmadığına bakabilirsin. Oradan çözmesi lazım. Onun dışında bir fikrim yok ama. Kolay gelsin :D
  • teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyun sıfırlama?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • merhabalar burdaki yazımda anlatmıştım yedek geri yükleme ve yedeklemeyi incelerseniz faydanıza
    http://www.yorumlaniyor.com/steam-nedir-nasil-kullanilir-ozellikleri/
  • Beyler ben bilgisayara format attım ama steami unuttum hiç birşey yok elimde oyunları nasıl geri alıcam
  • steam/ayarlar/indirmeler/kütüphane klosörleri ne tıkla steam library çıkar ona sağ tıkla klosürü onar de bende oldu ama 1 tane oyunumu geri yüklemedi r6 yı (bunu yapmadan önce yüklemeye çalışmıştım)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.