Şimdi Ara

Steam Multiplayer Oyun Tavsiyesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
7.768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Steamden almak üzere multiplayer ve popüler olan, şöyle insanı germeyen sakin rahatlatıcı ama güzel vakit geçirten oyun tavsiyeleri istiyorum. Euro Truck Simulator aldım key gelmesini bekliyorum, CS: GO aldım beni çok gerdi fazla oynamayacağım. Online fifa oynayamıyorum çünkü çok sinirleniyorum futbolda beni kimse yenemez kapris krizine giriyorum o yüzden bıraktım. Yani anlayacağınız germeyen ama ciddi bir rekabetin olduğu heyecanlı çok oyunculu steam oyunu önerir misiniz? Garry's mod düşünüyorum ama Source olmadan sağlıklı çalışmıyormuş, source ile de 25 dolar oluyor belki paraya kıyarım. Bir de DayZ düşünüyorum ama onda da yapacak birşey rekabet felan yokmuş galiba. Para sorun değil, parasını hakeden oyunlar önerir misiniz deiğim şekilde ?

• İsterseniz tek kişilik indie oyunlara da bakın, FIFA'daki gibi kapris olacaksa işiniz zor. İlla çoklu oyuncu arıyorsanız gerilmeyeceğiniz bir oyun bilmiyorum fakat Titanfall ilginizi çekiyorsa farklı bir versiyonu olarak HAWKEN var F2P olarak.
  • bu durumda DayZ tavsiye ediyorum. Bende bugün aldım oyunu. Oyunda çok fazla bug olduğunu duydum ama güncellemelerle gideriliyormuş sanırım. Kendi oynadığım sürede herhangi bir sorun ile karşılaşmadım
  • DayZ aldım takılıyorum yavaştan, çok teşekkürler.

Başka önerisi olan var mı?
  • Rust, Insurgency, CS:GO, Garry's Mod.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gazozvar

DayZ aldım takılıyorum yavaştan, çok teşekkürler.

Başka önerisi olan var mı?

Steam ekleyin oynayalım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence hearts of iron 3 fena sarıyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Multiplayer Ve Korsan Oyun...
    17 yıl önce açıldı
    Android Multiplayer Oyun Önerisi
    12 yıl önce açıldı
    Gamepass oyun önerisi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Dayz

• quote:

Orijinalden alıntı: ibrahimugur

Dayz

DayZ aldım zaten. DayZ alpha sürümünde olduğu için şu an eksikleri var. En acil olanı taşıtlar. Taşıt olmadan bi yerden bi yere gitmek çok zaman alıyor.

Başka önerisi olan var mı, sürüş tarzında da olabilir ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.