Şimdi Ara

Steam mobilden onay yapılmayan takasları 3 gün erteleyecekmi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Starting 9 Dec, anyone losing items in a trade will need to have a Steam Guard Mobile Authenticator enabled on their account for at least 7 days. Otherwise, to protect against unauthorized trades, items will be held by Steam for up to 3 days before delivery.

böyle bir açıklama çıkıyor takas ekranında bu ne demek?

• Önden yerimi alayım
  • rip trade + invest + jackpot
  • botlara bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum şimdiden botlar için çözümler hazırlandı gibi WinAuth üzerinden telefondan oluşturulan kodun aynısı oluşturulabiliyor.

Bence sıkıntı kullanıcıların sisteme alışana kadar onaysız takaslar ile CSGL gibi sitelerde eşyalarını 3 gün beklemeye düşürmesi olabilir.

Biz de bekliyoruz bakalım nasıl etkileyecek takas ortamını,ufak bir yazı da derledim eğer merak edeni varsa,

http://gosatis.net/blog/oku/steam-takas-bekletme-9-aralikta-aktif-oluyor

* Ek olarak takas yaparken karşıdaki kullanıcının telefon kod sistemi aktif olup olmadığını anlamak için csgoexchange üzerinden kontrol edilebiliyormuş.Eğer olurda steam takas teklifi sırasında "takas yaptığınız kullanıcının telefon kod sistemi aktif değil takası gerçekleştirirseniz 3 gün takas yasağı eklenecektir..vs" tarzında bir yazısı gelmez ise bu sitelerden kontrol edilip bu sorunun aşılabileceğini sanıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alister Vale -- 26 Kasım 2015; 0:56:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Sweeny

botlara bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum şimdiden botlar için çözümler hazırlandı gibi WinAuth üzerinden telefondan oluşturulan kodun aynısı oluşturulabiliyor.

Bence sıkıntı kullanıcıların sisteme alışana kadar onaysız takaslar ile CSGL gibi sitelerde eşyalarını 3 gün beklemeye düşürmesi olabilir.

Biz de bekliyoruz bakalım nasıl etkileyecek takas ortamını,ufak bir yazı da derledim eğer merak edeni varsa,

* Ek olarak takas yaparken karşıdaki kullanıcının telefon kod sistemi aktif olup olmadığını anlamak için csgoexchange üzerinden kontrol edilebiliyormuş.Eğer olurda steam takas teklifi sırasında "takas yaptığınız kullanıcının telefon kod sistemi aktif değil takası gerçekleştirirseniz 3 gün takas yasağı eklenecektir..vs" tarzında bir yazısı gelmez ise bu sitelerden kontrol edilip bu sorunun aşılabileceğini sanıyorum

bu winauth bireysel de kullanılabiliyor sanırım? telefonla uğraşmayız inş :)

ayrıca "takas yaptığınız kullanıcının telefon kod sistemi aktif değil takası gerçekleştirirseniz 3 gün takas yasağı eklenecektir..vs" bu tarz bir uyarı gelirse çok daha iyi olur

• quote:

Orijinalden alıntı: hayrul52

quote:

Orijinalden alıntı: Sweeny

botlara bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum şimdiden botlar için çözümler hazırlandı gibi WinAuth üzerinden telefondan oluşturulan kodun aynısı oluşturulabiliyor.

bu winauth bireysel de kullanılabiliyor sanırım? telefonla uğraşmayız inş :)

ayrıca "takas yaptığınız kullanıcının telefon kod sistemi aktif değil takası gerçekleştirirseniz 3 gün takas yasağı eklenecektir..vs" bu tarz bir uyarı gelirse çok daha iyi olur

winauth bireyselde de çalışıyor evet

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.