Bana kalırsa Epic Games oyun değerlendirme özelliğini getirip, genel topluluk özellikleri gibi konularda kendisini geliştirirse Steam'ı çok rahat sollar. Verdiği bedava oyunlar, kuponlar ortada. Potansiyeli çok büyük. Zaten son gelen haberlere göre Epic bu yönde çalışmalara başlamış. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ruzgar3460 -- 13 Nisan 2022; 4:33:38 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Steam mı, Epic Games mi?

-
-
anket nerede? steam'e basıp gidecektim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Steam üzerinde 70, Epic üzerinde 210 oyunum olmasına rağmen pc açılır açılmaz steam çalıştırıyorum, Steam'in kenarda çalışır durması beni sanki bir oyuncu topluluğu üyesi yapıyor gibi hissediyorum, epic üzerinde de oyun oynuyorum ama epic store sadce oyun oynanırken açık kalıyor, farkında mısınız bilmem ama onlarca özelliği olmasına rağmen steam uygulaması pc üzerinde sorun yaşatmaz iken epic store açık kaldığı sürece oyun oynamasam dahi laptopumun ısısını yükseltiyor, arka planda pc'yi yoruyor
-
Anket oluştur seçeneği yoktu hocam. Tartışma konusu olsun bu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ruzgar3460 -- 13 Nisan 2022; 8:53:47 >
Epic'te herhangi bir oyun açtığım zaman, sanki sokakta top oynayan çocuklardan ayrı bir yerde tek başıma top oynuyormuşum gibi hissediyorum.
Steam'in sunduğu olanaklara Epic'in erişmesi daha çok uzun sürer. Daha Epic'in mobil uygulaması bile yok.
Sözün özü, Epic'in de hakkını yememek lazım ama tutup da bedava oyun veriyor diye kıyaslama da yapamam, kıyaslanacak herhangi bir durum yok.
-
Steam açık ara önde. Epic bu işi zaten neredeyse zararına yürütüyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ne fark eder ki fiyat önemli. Bence Epic.
Arada çok büyük kalite farkı var. Bu şekilde devam ederek Epic'in Steam'e yetişmesi zor
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X