Şimdi Ara

Steam mı daha iyi, yoksa konsol mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben 6 senedir Playstation üzerinden oyunlarımı oyniyorum, ama sankı kazıklaniyormuşum gibi geliyor bana. Arkadaşım Steamı tavsiye etti ve ordaki oyunları ve fiyatları görünce baya şarşırdım! Hiҫ beklemediğim kadar (kaliteli) ucuz oyunlar gördüm. Şimdi konsol oyunlarına bakarsak arada ciddi bir fark var. Konsolumu satıp, bundan sonra PC üzerinden oyunlarımı oynamayı düşünüyorum. Sizce en mantıklısı bu mu yoksa yanlış mı düşünüyorum?

Bu arada okul iҫin oyun ve oyuncular hakkında araştırma yapiyorum, katılırsanız sevinirim. Sadece bir dakikalık :)
    https://www.surveymonkey.com/s/YT67BYL

• Steme geç.bazen deli gibi indirim olabiliyor. hele yılbaşı zamanı.
  • Günaydınlar. Gerçek Dünya'ya hoşgeldiniz. Bir kişi daha bu çelişkiden mantıklı olanı seçmeye karar verdi, bize mutlu olmak düşer. Hocam şu anda 19 Aralık'tan yılbaşına kadar Steam de yılbaşı indirimleri olacak. Bir kaç gün gün önce 10 dolara Tomb Raider Full collection. 3 dolara Mafia II, 12 dolara The Brueu, 7 dolara FarCry3 gibi oyunları aldık. Daha ben sana bişey demiyorum... Sat konsolunu ve oyunlarını. Koy üstüne 1500 lira, 2000 liraya canavar gibi PC toplanıyor. Sonra yardır steam'den gitsin... 1 sene de konsolda verdiğin parayı çıkartır üstüne kâr yaparsın (:
  • acaluka kullanıcısına yanıt
    Ҫok ucuz ya! Farcry3 yedi dolara mı?! Bunları duydukca şimdiye kadar neden geҫiş yapmadım diye kendime soruyorum.. Iyi bir PC iҫin neler almam lazım? Bu konu hakkında hiҫ bir fikrim yok
  • Forumun "Dahili Bileşenler" kısmında "Sistem Tavsiyeleri bölümüne bir başlık açacaksın. Örneğin "2000TL ye oyun bilgisayarı tavsiyesi" adı altında. Buradaki arkadaşların çoğu artık bu işte uzman. Sana mevcut paranla en performanslı PC yi yazacaklar. Sana da değerlendirip almak kalacak. Çok kolay (:
  • PC başka konsol başka
  • Bir insan daha hesaplı bir işe kalkışıyor. Bize de tebrik etmek düşer. Hayırlı olsun şimdiden
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ps3 şu anda alınır mı?
    10 yıl önce açıldı
    Oyun bilgisayarı mı konsol mu?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ps3,xbox360,wii...
    Birkaç oyun hariç,hiçbiri bilgisayarımda oyun oynamanın keyfini vermedi açıkcası.
  • Son bahar inidirminde Terraria Garrys mod 2.5 dolardan cs:go 3dolardan far cry3 7 dolardan payday 1 bunu duyunca sok olabilirsin 1 dolardan aldım trine completion yani trine 1 ve 2 ikisini toplam 4 dolardan valla aklıma gelenler bunlar ha dün Just Cause 2 aldım 3 dolara 5 dolara complete satıyolar 1-2 full dlcler de içinde ama dlclerle pek ugrasmıyorum alırsam ayrı alırım artık. dünde gta 4 + san andreas aldım 8dolara sen düşün. Bu fiyatları normal indirim zamanlarında aldık hele ki surda 1 hafta içerisinde yıl bası indirime girecek artık beleşe oyun mu dersin 5al 1 öde mi dersin sen düşün :D şaka maka güzel oyunlara güzel indirim çekeceklerini umuyoruz, bakalım.

Ayrıca şunuda belirtmek istiyorum yani konsol oyunlarında kasma derdi v.s yok alıp oynuyorsun burası gerçekten mükemmel ama yani hiç bir konsol oyununun hd grafiklere sahip bile olsa o pc oyunundaki o mouseyi istemin doğrultusunda hareket ettirmenin ve yanında o klavyenin verdiği tatminlik hiç bir konsol oyununda bulamazsın, konsol oyunlarında ben kendimi oyunun içerisinde bulamıyorum doğrusu o joystikler ile ne kadar profesyonelce oynasanız oyunun içine sizi sokamıyor. Demek istediğimi umarım anlamıssınızdır :)

Ayrıca konsol mu steam mı sorusu cok garip olmus konsol mu pc oyunları mı deseydin bence :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ekotti -- 17 Aralık 2013; 7:16:18 >

• Ps3 exclusive oyunların tadı ayrı ama hem ps plus'la her ay ücretsiz oyunlar veriyor. Ama pc'de olan oyunu pc'de oynamak mantıklı.
  • PS3 psplusla süper oluyor. Oturduğun yerden konsolla oyun oynamanın tadı bambaşka. Oyun çalışır mı sorun olur mu derdi yok.

Mouse gerektiren sims, simcity, age of vb. oyunlar için bilgisayar daha iyi. Konsola alıştıktan sonra klavye mouse ile masa başında oyun oynamak eziyet haline geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Irfantopcu41

Ҫok ucuz ya! Farcry3 yedi dolara mı?! Bunları duydukca şimdiye kadar neden geҫiş yapmadım diye kendime soruyorum.. Iyi bir PC iҫin neler almam lazım? Bu konu hakkında hiҫ bir fikrim yok

Masaüstü bilgisayar alacaksın dır tahminen diyerek yazıyorum.

Sakın ama sakın foruma danışmadan yada gerçekten bu işi bilen birine danışmadan bilgisayar alma derim. Öncelikle alacağın bilgisayar kesinlikle toplama bilgisayar olmalı onu sana belirteyim. Marka PC alırsan bir çok sebep den dolayı yapılabilecek en büyük hatayı yaparsın. Tek istisna var o da Asus bir bilgisayar yapmış çok güzel özelliklere sahip. Toplama bilgisayar gibi olmuş. Ama fiyatı tuzlu.

Toplama PC de istediğin anakart, ekran kartı, işlemci ve bir kaç donanımı daha alıp o şekilde pc oluşturabilirsin ve her bir parça ayrı ayrı garanti kapsamında olur. Casper ve benzeri markaların bilgisayarlarında bunu yapma şansın yok. Sana ne verirlerse onu alabilirsin ve de tüm parçaların tek bir garantisi olur. Marka bilgisayarda kasanın kapağını bile açsan garanti gider. Toplamada kasayı açıp baksan garanti gitmez.

Örneğin pc aldın kısa süre sonra parça değiştirmeyi bir şekilde öğrendin ve 2 yıllık garanti devam ederken ekran kartını değiştireyim yada fan dan hoşnut kalmadın fanı değiştireyim dedin toplamada bilgisayarı götürmeden aldığın o parçaları kendin değiştirebilirsin. Ama marka bilgisayarda bunu garanti bozulmasın diye mecbur kasayı bilgisayarcıya götürüp yaptırman gerekecek. Marka bilgisayarlarda kasanın kapağı ile gövdesinin birleştiği yerde etiket vardır ve onu söktüğün an garanti gider. O etiket kullanıcı tarafından kasanın açılıp açılmadığını anlamak için konuyor. Toplamada öyle bir etiket olmadığından garanti gitmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noctivagant -- 17 Aralık 2013; 11:04:47 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.