Şimdi Ara

Steam kullananlar bi bakin.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İlk pc mi alcam.Haliyle oyunda yuklucem.Biraz arastirdim.Valve nin steam adli oyun platformu populer.

Simdi sorularim sunlar:

1)Steam de hesap acip oyunlari satin alcam.Kredi kartim yok.Olmasi gerekir mi?
    2)Piyasada satilan kutulu oyunlardan hesapli mi?
    3)Oyun icin bu platformu mu kullanmaliyim?

Hic bir bilgim yok.Kusura bakmayin.

Edit:Beni bu tur bilgileri ogrenebilcem rehber konulara yonlendirebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karagece25 -- 6 Eylül 2016; 2:57:15 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Var mi yardimci olacak?

• Dostum steamde her oyun olmasada piyasadaki popüler çoğu oyunları bulursun bikaç istisna hariç
    Kresi kartı lazım değil bazı internet cafeler kodlarla steame para yüklüyolar
    Başka bi platform derkenki kastını anlayamadım

Steam için internet bağlantısı gerekli ve oyunları bazı dönemlerde çok ucuza bulabilirsin
    Yazın başında nba 2k16 yı 25 30 liraya aldım yazları ve kışkarı büyük geri kalan zamanlarda ufak indirimler oluyo onları yakalarsan baya karlı çıkabiliyosun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Shanki kullanıcısına yanıt
    Kredi kartiyla daha kolay ve ekstra ucretsiz hallederiz herhalde.

Kod yukleme isi bana hos gelmedi.

• karagece25 kullanıcısına yanıt
    Şöyle söyliyim steam cüzdan kpdu diye birşey var birnevi kontör 3 5 10 20 falan diye gidiyo internet cafelerin yaptığı şey şu
    Gamesultan falan gibi steam kontör satan sitelerde kendi kredi kartıyla alıyor kodu sonra o kodu kağıda yazıp sana veriyor sen eve gidip o kodu steam e giriyosun ve o niktar hesabına yatıyor bu işlem için 1 lira kar alıyo cafe yani 10 lira yükleticeksen 11 lira veriyosun

• Steam açık ara en popüler oyun uygulaması. Oyunlarınızı satın alıp, bu uygulama sayesinde yükleyip, oynuyorsunuz. EA ve Ubisoft gibi diğer firmaların Origin ve Uplay gibi başka benzeri uygulamaları var. Ubisoft'un oyunları yani WatchDogs, Rainbow Six gibi oyunları Steam üzerinden oynayabilirsiniz. Fakat EA'ın Fifa, Battlefield gibi oyunlarını isterseniz Origin yüklemek zorundasınız. Kredi kartı bence alın öyle kod uğraşmanıza gerek yok tabi ki bir zararı yok ama kredi kartı çıkartın bence. Piyasada gidip mağazaya alacağınız kutulu oyunlardan daha uygun, hele indirim zamanlarını beklerseniz. Aynı zamanda başka sitelerden eğer Steam Gift veya Code yazıyorsa daha da ucuza alıp Steam üzerinden oynayabilirsiniz yine.
  • Kredi karti yerine ininal i dusunebilirsin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Royal Flush

Kredi karti yerine ininal i dusunebilirsin

Kredi kartini ayrica yakit,alisveris vb.ve internet alisverislerinde de kullancam.O yuzden boyle dusundum.

• karagece25 kullanıcısına yanıt
    Anladim hocam dogru dusunmussunuz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.