Bildirim
STEAM KODLARI %75'ten SATILIKTIR
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
100euro ne kadar? _____________________________ 💪💪💪💪💪💪 -
quote:
Orijinalden alıntı: blnt1990
100euro ne kadar?
alıcı arkadaşlar 05078894728 watsapp'den iletişime geçebilriler_____________________________ -
Kardes alti ustu bi fiyat vercksin nie ugrastirirsiniz milleti whatsaapla
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ 💪💪💪💪💪💪 -
Bisey satyosunz fiyat yazmyorsunuz herkeze farkli fiyat veriyosunuz heralde aklima baska bsey gelmiyor benim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blnt1990 -- 20 Ağustos 2016; 18:11:30 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ 💪💪💪💪💪💪 -
quote:
Orijinalden alıntı: blnt1990
Bisey satyosunz fiyat yazmyorsunuz herkeze farkli fiyat veriyosunuz heralde aklima baska bsey gelmiyor benim
hocam %75ten satılık diyorum herkeze farklı fiyatmı vermiş oluyorum. hesabına 1000tl yüklersek 750 tl ödeme yaparsın bu kadar basit :D_____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler