Şimdi Ara

STEAM KENDİ BİLGİSAYARIMI TANIMIYOR?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba bir sorunla karsı karsıyayım.Tarayıcıdaki geçmişi temizliyim dedim ve sonra steam girmeye calıstıgımda yeni cihaz olarak algılayıp 7 gün trade yasağı koydu.

Steam kendi arayüzünde herşey normal işliyor,lounge'ta test ettim takas yapabiliyorum botlarla nasıl iş anlamadım?

Şimdiden teşekkürler cevaplar için..

• Şimdi hangi cihaz yeniyse ondan yapamazsın takas önceden girilmiş heryerden yaparsın. Loungeye item atacaksan gir oyuna pazar kısmına tıkla ordaki tarayıcıdan takas yapabilirsin. 1 hafta sonrada pc tarayıcısından yaparsın :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: İnnocent Man

Şimdi hangi cihaz yeniyse ondan yapamazsın takas önceden girilmiş heryerden yaparsın. Loungeye item atacaksan gir oyuna pazar kısmına tıkla ordaki tarayıcıdan takas yapabilirsin. 1 hafta sonrada pc tarayıcısından yaparsın :)

Öncelikle cevap verdiğin için çok teşekkürler.
    Nette biraz araştırdım genelde böyleymiş zaten,yani steam diyor ki ''kardeşim çerezlerini temizleme'' eyvallah..

Siz siz olun steam hesabını 2 bilgisayarda kullanın,leptop'ta sorun yok ordan takasa devam edicem malum DREAMHACK İS COMİNG

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blackmetall -- 12 Haziran 2015; 20:15:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blackmetall

quote:

Orijinalden alıntı: İnnocent Man

Şimdi hangi cihaz yeniyse ondan yapamazsın takas önceden girilmiş heryerden yaparsın. Loungeye item atacaksan gir oyuna pazar kısmına tıkla ordaki tarayıcıdan takas yapabilirsin. 1 hafta sonrada pc tarayıcısından yaparsın :)

Öncelikle cevap verdiğin için çok teşekkürler.
    Nette biraz araştırdım genelde böyleymiş zaten,yani steam diyor ki ''kardeşim çerezlerini temizleme'' eyvallah..

Siz siz olun steam hesabını 2 bilgisayarda kullanın,leptop'ta sorun yok ordan takasa devam edicem malum DREAMHACK İS COMİNG

hocam yazmayın şöyle şeyler 300-400 tl bette kaybetmiş adamım ben zaafım var aklıma soktunuz :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.