Şimdi Ara

Steam ile ilgili acil yardim !!!!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler oncelikle selamun aleykum bi sorum olacak sizlere ben g2a.com uzerinden Cod:Aw alacagim normal global keyi 45 lira olurken rus key ise 10 dolar civarinda simdi rus keyi alsam bi sikinti yasarmiyim yasarsam ne yasarim acil yardim daha once bu olayi yasayanlar yada bilgisi olan arkadaslar yardimci olursa cok makbule gecer :)
    not: telden yazdigim icin yazim hatalarim varsa kusura bakmayin. Birde konuyu yanlis yere actiysam konu ilgili yere tasinirsa iyi olur forumda yeniyim daha dogrusu ilk kez konu aciyorum Tesekkurler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Vpn kullanilarak aktif ediliyor fakat sonrasinda bir sorun olurmu diye sormustum ben lutfen ciddiyet arkadaslar tedirginim daha once alan arkadaslar olmus ama bir kac kisi dedi onlarda facebooktan oldugu icin guvenemedim alan varsa yardim pm den mesajlasalim @ss_kage sagol genede geri donusun icin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sametcan199 -- 2 Mart 2015; 0:04:23 >
  • ayni buraya yazdigim gibi baska bi gruba yazdim bir kac kisi bisey olmuyor dedi bu arada rus keyi satan kiside turk g2a da bakabilirsin telde oldugum icin net yavas g2a ya yazarsan call of duty advanced warfare diye cikiyor turk satici valla anlamadim yaa korkuyorumda param bosa gidecek diye en iyisi az daha biriktirip global alayim. Sagol bu arada :)

• Vpn ile artık yapılmıyor diye biliyorum
  • Bh arada yanlis anlama degil sen direk sadece rusyada aktif edeblirsin deyince konuyla alakalj bilgin yok sandim kusura bakma

• Aynen yabanci forumlardada gordum zaten steam ruskey aktiflestirme konusunda ciddi onlemler almis vpn ler falan takip ediliyomus adini hatirlamadigim bi koruma sistemi falan kurmuslar neyse vazgectim ben ama genede yakin bi zamanda alan ve aktiflestiren varsa benimle iletisime gecerse sevinirim :) tesekkurler beyler.

• rus keyi alacak arkadaşlara yardımcı olabilirim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaslar sagolun gerek kalmadi riske girdigime degmez eger durumum bu parayi dert etmeyecek durumda olsaydi zaten direk alir denerdim ama degmez az daha bekler global alirdim ama onda gerekkalmadi cod 4 alcam online oynamak icin 15 dolar g2a da oynayan varsa eklesin steam: crank001

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.