Şimdi Ara

Steam'ı silersem

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben pc ye format atıcam. Bu yüzden steam silinecek ama ben oyunları indirirken D ye kaydetmiştim. Steam silindiğinde onlar da silinir mi?

• Steam kendini silerken oyunları da kaldırıyor PC'den, büyük ihtimal D'de olması bir şeyi değiştirmez. Bence tek tek yedekle ve yedeklediğini sil.
  • oyunların üstüne gel sağtuş yedekleme yap Dye Cye format at
  • D ye yüklü tüm oyunların D ye birşey olmadığı sürece korunur.
  • Yedekleme yapsan iyi olur. Formatta bütün verilerin gidebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: i_lenker

Steam kendini silerken oyunları da kaldırıyor PC'den, büyük ihtimal D'de olması bir şeyi değiştirmez. Bence tek tek yedekle ve yedeklediğini sil.

Hocam yedeklediğimi nereye kaydedeceğim? Steamdaki o seçeneği biliyorum ama nasıl olduğunu anlatır mısınız kısaca?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi --CarpeDiem-- -- 5 Haziran 2015; 20:36:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: --CarpeDiem--

quote:

Steam kendini silerken oyunları da kaldırıyor PC'den, büyük ihtimal D'de olması bir şeyi değiştirmez. Bence tek tek yedekle ve yedeklediğini sil.

Hocam yedeklediğimi nereye kaydedeceğim?

Formatlamayacağın yere atabilirsin. Bu arada anlatım bozukluğu olmuş, yedeklediğin oyunu kütüphaneden sil, yedeklenen dosyaları silme. Kütüphane-->Oyunlar-->Oyuna sağ tıkla-->Oyun dosyalarını yedekle-->ileri-->gözat-->D'yi seç(yedek diye bir klasör aç, onu seç)-->DVD olarak seç-->ileri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi i_lenker -- 5 Haziran 2015; 20:39:44 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: --CarpeDiem--

quote:

Hocam yedeklediğimi nereye kaydedeceğim?

Formatlamayacağın yere atabilirsin. Bu arada anlatım bozukluğu olmuş, yedeklediğin oyunu kütüphaneden sil, yedeklenen dosyaları silme. Kütüphane-->Oyunlar-->Oyuna sağ tıkla-->Oyun dosyalarını yedekle-->ileri-->gözat-->D'yi seç(yedek diye bir klasör aç, onu seç)-->DVD olarak seç-->ileri

Hocam formattan sonra tekrar eskiden olduğu yere atıcam?

• --CarpeDiem-- kullanıcısına yanıt
    Oyunları yedekten geri yükle seçeneği var, o şekilde yükleyeceksiniz.
  • quote:

Oyunları yedekten geri yükle seçeneği var, o şekilde yükleyeceksiniz.

Eyw hocam. Zaten oyunlar kütüphanemde olucak ve yedekten geri yükle seçeneği ile tekrar yüklücem değil mi?
  • --CarpeDiem-- kullanıcısına yanıt
    Evet evet, steam kütüphanende kalıcıdır oyunlar zaten.
  • D ye yüklü oyunlar D yi formatlazsan kalır. Formattan sonra Steami kütüphane olarak aynı D klasörünü gösterirsen sıkıntı yaşamazsın.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mutlaka yedekleme yap, oyunun dosyaları D'de olsa bile kayıt girdileri silineceği için oyunları görmez.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.