Şimdi Ara

Steam Hırsızdır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
597
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün 15.50'ye miscreated almaya çalışırken bana ödeme esnasında işlemin gerçekleştirelemediği söylemesine rağmen 15.50TL'yi çekmiş. Bir daha deneyeyim dedim ve yine aynı hata ile karşılaştım ve yine 15.50 çekmiş. Yani toplam 31 liramı çekmiş durumda. Üstüne steam bakiyesi alayım derken yine ödeme sırasında bir hata olduğunu söyleyerek 10tl çekmiş. Bunların hepsi online olarak telefonda görünmekte. Garantiyi aradığım zaman ise herhangi bir sıkıntı olmadan paranın aktarıldığını söylüyor fakat steam bi tarafından uydurarak kartınız bloke olmuş diyor ulan sen nereden bileceksin kartımın bloke olduğunu? Öylede bir durum yok halbuki. Kısacası 40tL'den etti beni steam ondan sonra gelmiş Steam Destek, kart şirketiniz tarafından yapılan bakiye blokeleriyle ilgili yardımcı olamamaktadır. Kayıtlarımız, size bir ücret yansıtılmadığını göstermekte diyor ölür müsün öldürür müsün ne yapmam gerek arkadaşlar yardımcı olabilirmisiniz

Steam mesajları:

1.
    Kayıtlarımız satın alma girişim veya girişimlerinizde kredi kartı bilgilerinizin reddedildiğini gösteriyor. Kartınızdan girilen güvenlik kodu, bankanızın kayıtlarıyla uyuşmamaktadır.

Bankanız satın alıma onay vermiş ve bakiyenize geçici bir bloke koymuş olabilir. Bu satın alım için bankanızdan ödeme kabul etmeyeceğiz ve bu işlem otomatik olarak işlemleyici tarafından iptal edilecektir. Doğru CVV2 bilgisinin olmadığı işlemleri kabul etmemekteyiz.

Bankanız hesabınızda ilgili incelemeleri yaptıktan ve bu işlem için sizden ücret almadığımızı gördükten sonra bakiyeniz üzerindeki bloke 10 iş günü içerisinde kaldırılacaktır.

Steam Support
    ilona

2.
    Satın alımınız reddedildi.

Başarısız işlem için size bir ücret yansıtılmayacaktır. Bankanız bakiyenize geçici bir bloke koydu. Bankanız hesabınızda ilgili incelemeleri yaptıktan ve bu işlem için sizden ücret almadığımızı gördükten sonra blokeli bakiyenizdeki blokeyi 10 iş gününe kadar bir süre içerisinde kaldıracaktır.

Eğer sorularınız varsa bankanızla doğrudan irtibata geçmeniz gerekmektedir.

Steam Support
    Tuba

3. Steam Destek, kart şirketiniz tarafından yapılan bakiye blokeleriyle ilgili yardımcı olamamaktadır. Kayıtlarımız, size bir ücret yansıtılmadığını göstermekte.

Kart şirketiniz hesabınızda ilgili incelemeleri yaptıktan ve bu işlem için sizden ücret almadığımızı gördükten sonra bu ücret hesap özetinizden kaldırılacaktır. Bu işlem bankanıza bağlı olarak birkaç haftayı bulabilmektedir.

Hesabınızdaki bakiye blokesini kaldırmak için bankanızla doğrudan iletişime geçin. Eğer belgelendirmeye ihtiyaç duyarlarsa, bankanıza bu iletişimin bir kopyasını sağlayabilirsiniz.

Steam Support

• Yazıyı okumadım ama, steam hırsızdır tabi. Aldığı komisyonlarla sürekli milletin parasını eritiyor .
  • Bu kafaya hayranım.1 kere sende sorun çıktı diye tüm firmaya suç mu atılır?Kafalar pırıl pırıl

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence pırıl pırıl olan kafa senin o zaman senin evine 1 kere hırsız girsin 1 kereden ne olacak sanki değil mi ruh hastası
  • Gerekirse çalışacak...

Kimse babamın hayrına çalışsın demiyorum, yoktan para yaratıyor insanlar.
  • Sen bunları düşünürken, GABEN BU GÜN 4.1 MİLYAR DOLAR OLAN SERVETİNİ KATLAMAYA DEVAM EDİYOR.

Belkide kaçak işçi çalıştırıyordur.
  • yol yabdı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Satılık Steam Hesabı
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ARTHUR.

Sen bunları düşünürken, GABEN BU GÜN 4.1 MİLYAR DOLAR OLAN SERVETİNİ KATLAMAYA DEVAM EDİYOR.

Belkide kaçak işçi çalıştırıyordur.

Sende bişiler akıl et sende yokdan bişiler var et ve sat hem kaçak işci sıkıntısıda çekmessın o kadar suriyeli var sanada kazandırırız bi 4.1 milyar yeter ki bul bişiler :)
  • Bekirin kullanıcısına yanıt
    Bana söyleyene kadar sen bul bakalım. Ayrica sizin gibileri cok iyi biliriz steamın yaptığını TÜRK Yapsa aksama kadar foruma araliksiz konu açarsınız soyuluyoruz diye. Zaten TÜRK yapsa eminn ol TÜRK kazanmasin diye gider steamden 2 katina alirsiniz ne cok savundunuz gabeni la devletinizi bu kadar savunmazsiniz.

Neyse gençler FOREVER STEAM.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ARTHUR. -- 6 Temmuz 2017; 7:52:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ARTHUR.

Bana söyleyene kadar sen bul bakalım. Ayrica sizin gibileri cok iyi biliriz steamın yaptığını TÜRK Yapsa aksama kadar foruma araliksiz konu açarsınız soyuluyoruz diye. Zaten TÜRK yapsa eminn ol TÜRK kazanmasin diye gider steamden 2 katina alirsiniz ne cok savundunuz gabeni la devletinizi bu kadar savunmazsiniz.

Neyse gençler FOREVER STEAM.

kendim bulamıyorum bulanada laf atmıyorum sen kemiginin peşinden koş kardeşim. sen konuyu farklı yerlere taşıyosun ama boş takıl sen kafana göre hadiii :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.