Şimdi Ara

Steam hesabından CS GO kaldırıp tekrar Satın Almak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Steam hesabımda 1000 Saatlik CS:GO bulunuyor. Destek kısmından oyun listemden oyunu silip tekrar alsam sorun yaşar mıyım? Yada böyle bir şey yapıp tekrar alınabiliyor mu aynı oyun?

• istatistikleri sıfırlamak için yapmayı düşünüyorsan sıfırlanmaz yalnız.
  • yapabilirsin ben daha önce 2 kere yaptım ancak 1000 saaat sıfırlanmaz ve tüm başarımların vs aynı kalır.
  • 340Win LE hesabım var. Amacım Win sayısı 0 lamak ve Leveli 0 a düşürüp yeniden 10 maç sürecine girip rütbe belirlemek.Yeni bir hesaba CS:GO almış gibi düşünülebilir. Hesabı satmak için yapmayacağım sadece 340Win LE olması gözüme fazla geliyor çok uzun süredir oynuyorum daha az win ile buraya gelebileceğimi düşünüyorum.

Bu arada 1000 saatlik bir oynama sürem, %86lık bir başarım var. Bunlar sıfırlanmasın zaten.
  • Ayrıca hesabım Seçkin hesap. Yeniden aldığımda sorun çıkar mı? Tek telefona yapılıyor ya seçkin hesap ondan soruyorum.
  • level rank vs hiçbişey değişmez her şey sanki oyunu hiç kaldırmamışın gibi devam eder. Bu arada destekten kaldırdıktan sonra oyunu tekrar almana gerek yok, oyun kütüphanemde değil deyip oyunu geri getir dersen oyun aynı şekilde geri gelir
  • Mr.Apple kullanıcısına yanıt
    Yani oyunu silsem ve aynı hesaba yeniden satın alsam hiçbir şey değişmiyor her şey aynı. Yeni hesap almak gerekiyor dediğimi yapmak için öyle mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Can Coşkun kullanıcısına yanıt
    evet
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.