Şimdi Ara

Steam hesabımın şifresini unuttum ne yapabilirim

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
15.543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar steam hesabımın şifresini unuttum epostama geldi kod ile gizli soruım ancak gizli sorumun cevabınıda unuttum ve ne yapacağımı bilmiyorum,kredi kartı üzerinden alışveriş yapmıştım sitede hepsinin numaraları vs. duruyor onları kullanarak ticket atma gibi bir sistem varmış sanırım 3 oyun almıştım o hesaptan lütfen yardım edin.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Steam Hesap Şifreni Unuttuysan İzleyebileceğin Adımlar

{steam şifremi unuttum} veya {steam parolamı unuttum} durumuyla karşı karşıyaysan endişelenmene gerek yok. Hesabına yeniden erişim sağlamak için aşağıdaki adımları izleyebilirsin:

1. Steam Destek Sitesine Git: Steam Destek sitesini ziyaret et.
    2. Hesap Sorunları Kategorisini Seç: "Hesabım" kategorisine tıkla ve "Hesabımla ilgili bir sorun yaşıyorum" alt kategorisini seç.
    3. Şifreni Geri Al Yardımını Bul: "Hesap Sorunu" bölümünde, "Şifremi unuttum" seçeneğini bul.
    4. Hesap Adını Gir: Steam hesap adını gir.
    5. E-posta Adresini Doğrula: Kayıt sırasında kullandığın e-posta adresini gir.
    6. E-postayı Kontrol Et: Steam, şifreni sıfırlamak için bir bağlantı içeren bir e-posta gönderecektir.
    7. Bağlantıyı Takip Et: E-postadaki bağlantıyı takip et ve yeni bir şifre belirle.

Yeni şifreni belirledikten sonra Steam hesabına tekrar giriş yapabilirsin. Hesabına giriş yaparken sorun yaşıyorsan, Steam Destek ile iletişime geçmekten çekinme.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Arkadaşlar iki ticket attım
    biri steam account hacked
    diğeri
    Account Questions
    Sub CategoryPassword reset request

aldığım oyunların confirmation number falan emaileme gelen tüm satın alma bilgilerini yazdım
    sizce şifremi bana vereceklermi?
  • verirler. şifren gelince email hesabını verify et, bir daha bu kadar uğraşmak zorunda kalmazsın.
  • Tamam verdiler verified dide ben secret answer ile şifremi unuttum
  • arkadaşlar, bende şifre ve gizli soru cevabımı unuttum.. sıfırlama yapamıyorum.
    ancak mailimi verfy etmiştim. şifreme nasıl ulaşabilirim acaba ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.