Merhaba Arkadaşlar Steam Hesabımı Satıyorum içindeki Oyunlar: H1Z1 DAYZ RUST CSGO MADMAX EURO TRUCK PRİSON ARCHİTECHT GTA 4 GTA VİCE CİTY PAYDAY 2 DONT STARVE TOGETHER LETH FOR DEATH 2 METRO 2033 ROCKET LEAGUE DUR TOPLARSAN HEPSİ 450 TL YAPIYO KENDINIZDE TOPLAYABILIRSINIZ BEN 300 TL DEN SATIYORUM CİDDİ ALICI OLANLAR 0(537)7035907 NUMARAMA MESAJ ATMALARI YETERLIDIR... ALANA ŞİMDİDEN HAYIRLI OLSUN... BİR KERE BİLE BANLANMAMIŞTIR... CSGO RANK NOVA 4
Bu oyunlar için ne 450 ne de 300 tl verilir kusura bakma..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
300 etmez ama yinede hayırlı satışlar..
Hesap satılacağı zaman fiyat hesaplanırken içindeki tüm oyunların tam fiyatı toplanıp 100 lira indirimle fiyat belirlenmez. Bu şekilde satabilirsen piyasayı bilmeyen, bu işlerden hiç haberi olmayan insanlara satabilirsin. Hesabının piyasa fiyatı 70-80 lira civarıdır. İyi satışlar.
quote:
Orijinalden alıntı: The Rainmaker
Hesap satılacağı zaman fiyat hesaplanırken içindeki tüm oyunların tam fiyatı toplanıp 100 lira indirimle fiyat belirlenmez. Bu şekilde satabilirsen piyasayı bilmeyen, bu işlerden hiç haberi olmayan insanlara satabilirsin. Hesabının piyasa fiyatı 70-80 lira civarıdır. İyi kazıklar.
Düzelttim.
quote:
Orijinalden alıntı: metroid
quote:
Orijinalden alıntı: The Rainmaker
Hesap satılacağı zaman fiyat hesaplanırken içindeki tüm oyunların tam fiyatı toplanıp 100 lira indirimle fiyat belirlenmez. Bu şekilde satabilirsen piyasayı bilmeyen, bu işlerden hiç haberi olmayan insanlara satabilirsin. Hesabının piyasa fiyatı 70-80 lira civarıdır. İyi kazıklar.
Düzelttim.
Birçok kişi hesap satarken aynı hataya düşüyor. Verdiğimiz parayı geri almak gibi bir isteğimiz var.
İndirimli fiyattan alıp normal fiyattan satmaya çalışan bir uyanık daha. Bu tipler de nedense hep yeni üye olmuş kişiler oluyor. Dışarda dhde çok enayi var diye dedikodu dolaşıyor galiba