Şimdi Ara

Steam Hesabımı Kendi Ellerimle Verdim..

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
969
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bilenleriniz vardır, Steam hesaplarını takas edenler vardır ve duymuşsunuzdur. Ben de artık değiştirmek istedim ve birisiyle anlaştım. Adam beni gayett güzel uyutup hesabı aldı. Adamla bütün yazışmalar elimde ve mevcut. Buradan tanışıp konuştuk. IP'sinin banlanmasını istedim ve IP numarasını istedim. Bilgi İşlem'e gidip IP numarasını versem ne gibi işlemler gerçekleştirilir, dava ve benzeri şeyler olur mu? Bu konularda bilgili olan arkadaşlar yardımcı olurlarsa çok sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Haxenkoff

Sen kendin vermişsin burada davalık bir şey yok ki. Hata sende, geçmiş olsun.

Steam üzerinden hesabı banlattırabilirim belki, en azından yanına kalmasın.
  • Steam destek bölümüne mesaj atarsan belki bir şey yapabilirler.
  • Aynen öyle düşünüyorum, aktifleştirdiğim oyunların keylerini yazıp göndereceğim, böylece hesabın bana ait olduğun kanıtlayabilirim belki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AfterAll

Aynen öyle düşünüyorum, aktifleştirdiğim oyunların keylerini yazıp göndereceğim, böylece hesabın bana ait olduğun kanıtlayabilirim belki.

Steam'de destek konusu aç... Oyunların kutulu olmak zorunda.. Keycode'larının fotoğrafını çekip yolluyorsun sonra senden destek numarasını keycode'un altına kalemle yazıp fotoğrafını atmanı istiyor. Onuda atıyorsun ve hesabını geri alıyorsun. Steam bu konuda çok hassas. Merak etme sorunsuzca alırsın. (Eğer içindeki oyunlardan en azından birisi kutulu ve keyi silinmemişse)
  • quote:

Orijinalden alıntı: memoseler

quote:

Aynen öyle düşünüyorum, aktifleştirdiğim oyunların keylerini yazıp göndereceğim, böylece hesabın bana ait olduğun kanıtlayabilirim belki.

Steam'de destek konusu aç... Oyunların kutulu olmak zorunda.. Keycode'larının fotoğrafını çekip yolluyorsun sonra senden destek numarasını keycode'un altına kalemle yazıp fotoğrafını atmanı istiyor. Onuda atıyorsun ve hesabını geri alıyorsun. Steam bu konuda çok hassas. Merak etme sorunsuzca alırsın. (Eğer içindeki oyunlardan en azından birisi kutulu ve keyi silinmemişse)

Ben oyunları hepsini kutusuz Steam Key alarak aktifleştirmiştim. Desene gitti hesap

• quote:

quote:

quote:

Ben oyunları hepsini kutusuz Steam Key alarak aktifleştirmiştim. Desene gitti hesap

Kötü olmuş :S Yinede bir destek bölümüne ulaş belki yardımcı olabilirler. Eski şifre-Eski email- vs gibi şeyler ile kurtarabilirsin diye umuyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Kötü olmuş :S Yinede bir destek bölümüne ulaş belki yardımcı olabilirler. Eski şifre-Eski email- vs gibi şeyler ile kurtarabilirsin diye umuyorum.

İnşallah dediğin gibi olur, yarın keyler gelecek, onlarla birlikte bir yazı hazırlayacağım. Teşekkür ederim bu arada, çok yardımınız dokundu

• Nicki neydi o kişinin ? Geçen sene biri beni dolandırmaya kalktı. bebi'ydi galiba nicki tam hatırlamıyorum. Aklınca havale yaptı hesabın ücretini ve saçma sapan uydurma bilgiler verdi yatırdım diyerekten. Bende hesabı kontrol ettim tabi ne gelen var ne giden. Bana bir de sabaha gelir diyor. Anında yansıması lazım o kadar alışveriş yapıyoruz tecrübeliyiz kandıramadı allahtan. Parayı görmeden hesabı vermem dedim. Sildi sonra msnden bidaha da görmedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaY_WaLkeR.

Nicki neydi o kişinin ? Geçen sene biri beni dolandırmaya kalktı. bebi'ydi galiba nicki tam hatırlamıyorum. Aklınca havale yaptı hesabın ücretini ve saçma sapan uydurma bilgiler verdi yatırdım diyerekten. Bende hesabı kontrol ettim tabi ne gelen var ne giden. Bana bir de sabaha gelir diyor. Anında yansıması lazım o kadar alışveriş yapıyoruz tecrübeliyiz kandıramadı allahtan. Parayı görmeden hesabı vermem dedim. Sildi sonra msnden bidaha da görmedim.

Adı kronos34. Buradan tanıştık vs vs. Admine falan mesaj attım, ip banlatın ve ipsini verin bana bilgi işleme gideceğim diye ancak henüz dönüş olmadı. Ip'sini alıp bilgi işleme gitmeyi düşünüyorum ama her şeyi kendi rızamla yapmış görünmekteyim. Yazışmalar falan hepsi duruyor.
  • hesabının profil adresi var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Japonya

hesabının profil adresi var mı?

http://forum.donanimhaber.com/showProfile.asp?memID=1409272 Profil hesabı bu.
  • quote:

quote:

steam hesabının
  • Oyunları internet üzerinden aldıysan kredi kartı ekstresinin resmide iş görür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avrim -- 10 Şubat 2013; 14:34:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Avrim

Oyunları internet üzerinden aldıysan kredi kartı ekstresinin resmide iş görür.

Online işlem yapıyorum, ekstre gelmiyor, bakabileceğim bir yer var mıdır acaba?
  • kullandığın kredini kartının son 4 hanesini
    kredi kartının sahibinin ismini soy adını
    ip adresini
    telefon numaranı ve ilk aldığın oyun'un bilgilerini verirsen geri alırsın büyük ihtimal.
  • quote:

quote:

quote:

steam hesabının

Yeni bir adres açmam gerekiyor bakabilmem için, bunu yapınca yazacağım buraya.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nassarien

kullandığın kredini kartının son 4 hanesini
    ip adresini
    telefon numaranı ve ilk aldığın oyun'un bilgilerini verirsen geri alırsın büyük ihtimal.

Hocam teşekkür ederim, deneyeceğim şimdi.
  • quote:

ip adresini

Hocam bir şey daha soracağım, ip adresine nereden bakabilirim acaba?
  • quote:

quote:

ip adresini

Hocam bir şey daha soracağım, ip adresine nereden bakabilirim acaba?

IP adresin bir işe yaramaz modeme reset attıkça değişiyor.Oyunları aldığın tarihteki adresin ile şuan ki aynı değildir.

Eğer elinde ekstre yoksa bankaya gidip yaptığın bu online işlemlere ait yazılı bir materyal çıkartabilirsin.Bir not kağıdına 'ticket' numarasını yaz ve bu kağıt gözükecek şekilde kredi kartının önlü arkalı resmini veya bankadan alacağın belgenin üstünde Steam'den yaptığın alışverişleri gözükecek şekilde işaretle belgenin üstüne 'ticket' numarasını yaz resmini çek.Bunları göndereceğin 'ticket'a ekle.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.