Şimdi Ara

Steam hesabım hacklenip itemlerim satıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
671
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi geceler arkadaşlar bi kaç saat önce ben ve iki arkadaşım cs:go atacaktık, birisi oyuna gelmek istedi ligi falan yüksekti bizi TS'ye çağırdı bi ıp attı ve o ıp a girmeye çalışınca Realtek bişey bişey indirmeniz gerekiyor dedi tamam a tıkladık ts'nin sitesi açıldı otomatikte Realtek HD vs. ile ilgili bişey indirdi arkadaşlarla açınca o indirilen şeyi birden steam den düştük hepimiz steamı silip tekrar indirmeden giremedik bu sırada bunu yapan kişi hesaplarımıza girip itemlerimizi satmış, komik olan kod falan istemeden adam bir şekilde girip itemlerimizi satıp kendine parayı aktarmış şimdi ticket atacağız daha önce böyle yaşayan yada ne olur bilgisi olan var mı

• We were about play a competitive match, a guy gave us a teamspeak ip to connect. We tried to connect it and it downloaded a keylogger to our pc. He sold my Awp Asiimov skin, M4A1-S Nitro Skin, USP Tork skin, Ak47 Redline skin, Aug Tork Skin etc. and other my skins bought his Glock skin from my account. Please help me.
    yazıp kanıtları falan koydum
  • Başka bi versiyonu geldi başıma. Mesajlardan trade teklifi geldi bende sadece silahın resmine bakmak istedim linke tıklayınca hesaptan log out oldum. Steame itemlerim çalındı yardım edin diye ticket açtım. Steamde hesabımı kısıtlafı ben istemediğim halde. Sonra kendi hesabımı açmak için 1 ay kanıtlama adına aldığım oyunları falan gösterdim. Açtım 30 tl lik itemim gitti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ticket at, büyük ihtimal ile geri alırsın.
  • Dostum hiç bir turlu iade olmuyor önceden bir kereliğine veriliyormuş artık yok maalesef
    Eğer hesap çalındı ise geri verirler ama itemler restore edilmez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O indirdiğin büyük ihtimal server olmalı bu sayede sen o programı açtığın anda virüs bilgisayarına girmiş oldu.
    Sağlam crypter ile hazırladıysa virüs programına yakalanmamıştır.

Tek yapabileceğin ticket atmak, itemler geri gelmez ama hesap geri alınabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SATILIK STEAM HESABI
    9 yıl önce açıldı
    Steam hesabım çalındı
    5 yıl önce açıldı
    SATILIK STEAM HESABI
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.