Şimdi Ara

Steam Hesabım Çalındı.1 AY OLDU CEVAP YOK.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Nasıl olduğunu bu konumda anlatmıştım :http://forum.donanimhaber.com/m_105137889/f_//tm.htm#105903896
    Şuan ticketı attığım günden itibaren 1. ayını doldurdu.Ticket içinde olayı anlattım ingilizce olarak, kart bilgilerimi kanıtları resimlerle beraber hepsini attım.1 ticket dışında hiç bir ticket açmadım ve bu ticket içinde sürekli mesaj spamlamadım.En son geçen ayın 26'sında mesaj eklemişim oda 10. mesajım aynı ticket içinde.Ticket açma tarihim 24.Nisan . Neyse ben neden bu kadar geciktiklerini bilmiyorum ve gerçekten çok sıkıldım artık. Steam hesap çalması bu kadar kolay mı yanı ?

Aklıma şöyle bir şey geldi.Ben şuanki açık durumda olan ticket'a dokunmayacağım.Yeni bir steam support hesabı açıp ondan 1.ticket'a göre daha güzel bir şekilde anlatacağım.Hem Türkçe hem İngilizce olarak.Zaten dili İngilizce seçiyorum.Belki daha kısa sürede cevap verirler ama gerçekten şuan çok umutsuz ve kararsız kaldım.Gaben'a mesaj at diyenler oldu 2 kere attım ondan da ses yok.Ne yapacağım bilmiyorum.Öneriniz varsa yardımcı olun lütfen. Teşekkür ederim.

• 1. si mesaj spamlemene hiç gerek yoktu. Ayrıca benimde bikere çalınmıştı ama içindeki itemlar. İlk 2 3 hafta baktım sürekli hesabıma fakat geri gelmedi bende bakmayı kestim. Olaydan bir kaç ay sonra hesabıma baktığımda eşyalar geri gelmişti. Yani eninde sonunda ilgileniyorlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.