Şimdi Ara

Steam Hesabı İki faktörlü kimlik sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
1
Favori
283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba steam hesabımın şifresini değiştirmeye çalıştığımda ( hem e posta hem de telefon bende) iki faktörlü kimlik koruma yazıyor(5 haneli) yardım eder misiniz ne anlama geliyor telefondaki steam guard kodunu yazıyorum kabul etmiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Bağımlılık Yapan Adam

Merhaba steam hesabımın şifresini değiştirmeye çalıştığımda ( hem e posta hem de telefon bende) iki faktörlü kimlik koruma yazıyor(5 haneli) yardım eder misiniz ne anlama geliyor telefondaki steam guard kodunu yazıyorum kabul etmiyor

o olaybanda oldu hocam işin içinen cıkamayınca steam supporta yazdım ama bildiğin canımı okudular, hesabı resetlediler ve yenişden şifre aldırdılar şimdi 30 gün takas ve trade banım var :/ ,6 mayısı bekliyorum loungeda trade yapabilmek için

• monarchisoliders kullanıcısına yanıt
    hocam attığınız içeriği bana atar mısınız ? Mobilden giremiyorum herkeste mi var aynı olay anlamadım başka çözüm yolu var mıdır ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bağımlılık Yapan Adam

hocam attığınız içeriği bana atar mısınız ? Mobilden giremiyorum herkeste mi var aynı olay anlamadım başka çözüm yolu var mıdır ki

Hello there;

new password from me I try to gain access to my account wants me can create, such as a new password in the summer when I took a 2-digit protection factor's request t is not to accept when I wrote the steam guaard paroa I would ask for your support.

Best regards

hocam ingilizcemin yetiği kadarıyla sorunu yazdım umarım yardımcı olmusumdur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.