Şimdi Ara

Steam hakkındaki sorularım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Steamdan ilk kez oyun alcam. Bi laptobum var ve birkaç gün sonra masaüstüm gelecek.
    1-) Steamdan alacağım oyunu laptoba yüklesem masaüstüm geldiğinde oyunu laptoptan silip masaüstüne yüklesem singleda ve multide sorun çıkar mı?
    2-) Ve indirdiğim oyunların single modunu internet olmadan oynayabilir miyim?
    3-) Steamdan oyun aldığımda direkt kütüphaneye mi gidiyor?
    4-) Steamda bedava oyunlar görüyorum. Onları kütüphaneye nasıl ekliyoruz? Ben denedim ama indirme sayfası geliyor.
    5-) Microsoft 2015 de windows 7 ye desteği kesecekmiş. Win 8.1 yüklemeyi düşünüyorum. Oyunların hepsini sorunsuzca açar mı? Bazı yerlerde oyunları açmadığına dair şikayetler gördüm.
    Bunlar dışında sizin canınızı sıkan başka sorunlar oldu mu? Olduysa nasıl çözdünüz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 1-Hayır.
    2-Her oyun desteklemeyebilir.
    3-Kendin için alırsan evet, hediye olarak alırsan envantere gider.
    4-Bilgim yok.
    5-Bazı oyunlar sorun çıkarabilir.
  • Accepter le progrés cvpların için teşekkürler. Herhangi bir oyunun single modunu internet olmadan oynayamayan var mı? 4.soru hala geçerli. Win 8.1 de sorun çıkaran oyun var mı? Bu soruya win 8.1 kullanan kişiler cvp versin lütfen. Bu arada dishonored i almayı planlıyorum. %75 indirime girmiş. 20$ oyun 5$ olmuş. Steamda oyunlar 10 tl nin altına iniyor bizim millet hala korsan indiriyor. Bedava olsa gene korsan indirirler.

• Bedava oyunları kütüphaneye eklemene gerek yok. Zaten oyunun mağaza sayfasına girersen "bu oyuna sahipsiniz" diye yazar. Oynayacağın zaman indiriyorsun o kadar. İnince kütüphanene eklenir.
  • Hala iki sorum var. Herhangi bir oyunun single modunu internet olmadan oynayamayan var mı?
    Ve win 8.1 de sorun çıkaran oyun var mı? (Bu soruya win 8.1 kullanan kişiler cvp versin lütfen.)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.