Şimdi Ara

Steam GTA 5 Modlu Oynama Yardım Lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaş oyunu steamdan aldım ve modlu oynamak istiyorum. Ancak online de ban yeme durumu var. Ve online ye gireceksen modları kaldır öyle gir deniliyor. Bir sürü araba silah karakter modunu her seferinde nasıl yükle kaldır yapayım. SteamApp/common da bulunan gta 5 dosyasını kopyaladım başka bir yere modlu oynayıp online ye girmeyeceğim orada. Ancak gtalauncher.exe yi açtığımda "code 115 the game was note launched via the steam client" uyarısını alıyorum. Çözüm için ne yapmalıyım. 2. Kopya olan gta yı nasıl oynaya bilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kabakdolması -- 4 Nisan 2017; 15:35:35 >

• Merhaba hocam, beni etiketlemişsiniz ancak bilgisayarda oynamıyorum, malesef bilgim yok.
  • bende modla oynamak istiyorum artık ve youtuber'larda görüyorum cidden online da ban yeme riski var mı ? onlar cokta güzel her modu yapa yapa oynuyorlar??
  • online modlu girmek riskli değil ban sebebidir direk tespit ediyor otomatik ban atıyor, yedek dosyaları cracklemenin bi yolunu bulursanız öyle steamdan ayrı olarak crackli bi gta5 kurup modlu oynıyabılırsınız
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.