Şimdi Ara

Steam 'Disk Busy' sorunu!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
5.532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Steam ile Dota2 oyununu güncellemek isterken hep aynı hatayı veriyor.Güncelleme devam ederken "Disk Busy" diyor ama durdurunca "Disk Idle". Bir çok güncellemeyi zar zor aldım.2 dk'lık indirmeler 30 dk sürdü.O da Yüksek hızdan indirirken yine busy dedi,indirme ızı sıfırlanınca tekrar Idle dedi ve bu şekilde kaplumbağ hızında güncellemeyi yaptım.Şuan ise hiç bir türlü almıyor güncellemeyi.

Hatanın gerçekten harddiskten olabileceği üzerinde durdum ve bir çok tarama yaptım.Sırasıyla; hata arattırdım,birleştirme yaptırdım.Daha sonra aynı işlemleri yardımcı programlarla yaptım ve 0 sorun vardı. HD tune ile ölçümleri yaptım gayet normal. Oyunuda ikinci kez kuruyorum yani kaldırıp kurmakta çözüm olmadı işin aslında.

Şimdi soruyorum; sizce ne yapmam gerekiyor?

https://store.donanimhaber.com/ae/3e/56/ae3e56c530029fb884b139b01945b18d.jpg
    https://store.donanimhaber.com/07/64/99/07649903cd65c2ff37db4a76f83f9e22.jpg
     Steam 'Disk Busy' sorunu! Steam 'Disk Busy' sorunu!

• Kardeş Disk Busy bildiğin gibi Disk Meşgul demek.Güvenli modda çalıştırıp bir dene ya da arka planda çalışan gereksiz herşeyi kapat.Eğer buda olmassa Steam'ın dosyalarını başka bir diske taşı (Disk boş olsun)
  • rocketfingers kullanıcısına yanıt
    Arka planda herşey kapalıydı.Diğer iki seçeneği ilk fırsatta deniycem.Şuan çözüldü problem.Orda ne kadar Busy yazsada "OYNA" butonun altındaki mavi dolum sayacı dolunca güncelleme bitti dedi. Artık busy'nin sorun mu yoksa steam mantıksızlığımı olduğuna karar vermekte bile zorlanıyorum.

Tekrardan Eyvallah.İlk fırsatta deneyip görücem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CpOnedin -- 1 Şubat 2014; 18:22:41 >
  • CpOnedin C kullanıcısına yanıt
    Steam mantıksızlığıdır Ben steama bildiri yaparım sorunu çözerler Yardım edebildiysem ne mutlu bana
  • arkadaşalr aynı şey bendede oluyor payday 2 indirirken. indirmeyi başlatıyorum 70 mb kadar indirdikten sonra disk meşgul diyor halbuki 109 gb boş yer var. yardım arkadaşlar !
  • Bu gün Payday2 ücretsiz oldu zaten alacaktım.Hemen indirmeye başladım.İndirme en yksek hıza çıkıyor ve bir anda disk busy diyor deli oldum.Steam'ın bulunduğu yer 575 GB boş yer var hele meşgul diyor.Umarım bekledikten sonra düzelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: YakışıklıveTatlı

Bu gün Payday2 ücretsiz oldu zaten alacaktım.Hemen indirmeye başladım.İndirme en yksek hıza çıkıyor ve bir anda disk busy diyor deli oldum.Steam'ın bulunduğu yer 575 GB boş yer var hele meşgul diyor.Umarım bekledikten sonra düzelir.

Bende de aynı şey oluyor. Ama mavi cubuk ilerliyor.

Payday2 oynamak isteyen ekleyebilir.

Steam : Voltage220

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Origin İndirme Problemi
    5 yıl önce açıldı
    PS4 DİSK ÇALIŞMIYOR
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Denizhan18

quote:

Orijinalden alıntı: YakışıklıveTatlı

Bu gün Payday2 ücretsiz oldu zaten alacaktım.Hemen indirmeye başladım.İndirme en yksek hıza çıkıyor ve bir anda disk busy diyor deli oldum.Steam'ın bulunduğu yer 575 GB boş yer var hele meşgul diyor.Umarım bekledikten sonra düzelir.

Bende de aynı şey oluyor. Ama mavi cubuk ilerliyor.

Payday2 oynamak isteyen ekleyebilir.

Steam : Voltage220

Şükür biraz bekledikten sonra düzeldi.
  • arkadaşlar steamdan iki kere çıkın payday 2 için bende yaptım sorun fixlendi
  • aynı sorun bende de oluyor dota 2yi ne zaman güncellemeye kalksam disk kullanımı ara ara 0ra düşüyo kesik kesik güncelliyo buna bir çözüm lütfen ya
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.