Şimdi Ara

Steam'den Multiplayer oyun tavsiyesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beni uzun süre idare edecek bi oyun Önerirmisiniz steam'den multiplayer oynamak için.
    Ençok hangi oyunlar oynanıyor mesela.?

Bad company2 ve mw2 orj almaya değer oyunlarmı.ben şimdilik bunları buldum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stresf -- 24 Eylül 2010; 23:31:35 >

• tf2,l4d2,cs:s
  • TF2 gibisi yok kardeşim. Cod mod hikaye tırıvırı. Cod zatne bir süre sonra kakafoniye dönüyor. Kim neye nereye ateş ettiği kayıp. Bad Company 2 falanda Bf2 nin gelişmiş demosu gibi bişi geliyor hep bana. Oynamadım açıkçası yorum yapmayayım. Tf2 derim bol eğlence bol kahkaha bol neşe kansere birebir...
  • benim bildigim tf halflife nin yanında eşantiyon bi oyundu.çokmu geliştirmişler acaba.orj alınmaya değer o zaman.
    2 senedir uzagım lys nedeniyle oyunlardan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stresf -- 24 Eylül 2010; 23:38:09 >
  • Yada yeni çıkacak bi oyun olabilirmi.3 senelik bi oyunda bissürü adam oyunu ezberlemiş olacagından hiç tat vermeyecektir.
  • Alien Swarm hemde bedava
  • TF2
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Android Multiplayer Oyun Önerisi
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: RoyaLGuarD

Alien Swarm hemde bedava

tf2 yi alıyorum o zaman
    başka bedava oyun varmıdır ki
  • yukarı
  • Yakında Lara Croft and the Guardian of Light çıkacak.http://store.steampowered.com/app/35130/ Bir bakmanı öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Enchantedd

Yakında Lara Croft and the Guardian of Light çıkacak.http://store.steampowered.com/app/35130/ Bir bakmanı öneririm.

pc versiyonunda co-op olmayacak, multisi nasıldır bilmiyorum ama pre-purchase yapılacak bir oyun değil bence. sen tf2 al yada l4d2
  • yukarı
  • yukarı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.