Arkadaşlar Steam üzerinden CS Global Offensive satın almak istiyorum fakat bir kaç sorum var. Öncelikle şunu belirteyim ki daha önce Steam'den hiç ücretli bir oyun satın almadım. Bilgisayarımı gerekli sebeplerden ötürü bir çok kez format'lamak zorunda kalıyorum ve maalesef o zaman oyunlar siliniyor. Peki ben bu oyunu alıp indirdikten sonra, oyunu tekrar indirebilir miyim? Yani bilgisayarımı formatladım ve oyun gitti. Oyunu tekrar indirmeye kalksam yaniden satın almam gerekir mi? Eğer gerekmiyorsa en fazla kaç kere indirebilirim?
Hatta daha da önce: Steam'e kredi kartı bilgilerimi girmeli miyim, yani güvenilir mi?
Şimdiden çok teşekkürler...
oyunu satın aldıktan sonra istediğin kadar indirebilirsin. hatta indirmene gerek yok yedekleme yaparak direk kurarsın yedekten. steam e kredi kartı için güvenebilirsin ama yinede satın alırken sanal kart kullan ve satın alma ekranında kredi kartı bilgilerimi kaydet tickini kaldırmanı tavsiye ederim.
quote:
Orijinalden alıntı: designr
oyunu satın aldıktan sonra istediğin kadar indirebilirsin. hatta indirmene gerek yok yedekleme yaparak direk kurarsın yedekten. steam e kredi kartı için güvenebilirsin ama yinede satın alırken sanal kart kullan ve satın alma ekranında kredi kartı bilgilerimi kaydet tickini kaldırmanı tavsiye ederim.