Şimdi Ara

Steam Deck [ANA KONU] (491. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9.810
Cevap
278
Favori
465.906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
46 oy
Sayfa: önceki 487488489490491
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • steam deck'e vds vps dpi kurabiliyor muyuz?

Demek istediğim her türlü çözüm bulunacağı.

Çin, Rusya, İran, Afrika, arap ülkeleri tonla yerde bulundum. İnsanlar bir şekilde hayatlarına devam ediyorlar, çözümler üretiyorlar. Tabi ki kısıtlamaların olmadığı bir ülke ya da dünya çok daha güzel olurdu ancak çok da karalar bağlamaya gerek yok.

Özellikle Steam Deck esnekliğinde bir alet bu sorunla kullanılmaz olmaktan çok çözüm üretilebilecek en iyi teknoloji. Valve mükemmel bir firma. Aracı veriyor, ne yapacağını senin hayal gücüne bırakıyor.

Burada diğer dandik firmaların dandik teknolojileriyle karşılaştıranları falan görünce garip geliyor ama dünyada bilgiye ulaşmak kolaylaştıkça cehaletin ne kadar arttığını gördüğüm için de çok şaşırmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robinson Crusoe -- 3 Şubat 2026; 14:46:44 >
    Hocam oyunu indirdik kurduk. Torrent aktik. Harikayiz mukammeliz. Devlet yasaklasin biz korsan indirelim. Alkislar esliginde oynayalim... Bu dogru mu? O kadar emekle ticaretle yapilan seye sahip olmak? Hadi inu gectim korsan kullanip 5 vakit namaz kilan var... Gunah degil bu peki o zaman online nasil oynayacagiz? Vpn engelleniyor ipleri belli, goodbyedpi o isi cozmuyor. Nasil olacak bu is? Engellesinler ben yolunu bulur torrentten indiririm bosbogazligini ben kabul edemiyorum. Bir sekilde hukuk mukuk bu bir ozgurluktur ENGELLENEMEMESI lazim. 18 yas alti cocuklari bana dokunmadan korusunlar. Kusuruma bakma.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Orijinalden alıntı: ferman_g

Hocam oyunu indirdik kurduk. Torrent aktik. Harikayiz mukammeliz. Devlet yasaklasin biz korsan indirelim. Alkislar esliginde oynayalim... Bu dogru mu? O kadar emekle ticaretle yapilan seye sahip olmak? Hadi inu gectim korsan kullanip 5 vakit namaz kilan var... Gunah degil bu peki o zaman online nasil oynayacagiz? Vpn engelleniyor ipleri belli, goodbyedpi o isi cozmuyor. Nasil olacak bu is? Engellesinler ben yolunu bulur torrentten indiririm bosbogazligini ben kabul edemiyorum. Bir sekilde hukuk mukuk bu bir ozgurluktur ENGELLENEMEMESI lazim. 18 yas alti cocuklari bana dokunmadan korusunlar. Kusuruma bakma.

• Aslında Steam Machine ve Frame'le ilgili merak edilen bir konu ancak PCVR gücünü birileri Steam Deck'le test edip paylaşmış. İdeal bir kullanım olmasa da bunca senelik görece zayıf bir aletin performansı etkileyici  

reddit
    From the SteamDeck community on Reddit: Steam Deck “CAN” run PCVR!
    https://www.reddit.com/r/SteamDeck/comments/1quxt48/steam_deck_can_run_pcvr

• 
Sayfa: önceki 487488489490491
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.