Şimdi Ara

Steam Deck [ANA KONU] (361. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: s_demirci_53 , Mr.Seko Daha Az
2 Kayıtlı Üye ve 3 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
7.230
Cevap
230
Favori
327.159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
41 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 358359360361362
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Maxıs kullanıcısına yanıt

    Hocam daha bir hafta önce arkadaşıma 64gb modelini 11500 liraya almıştık. Sizin fiyat düşük bile sayılır. Keşke daha önce bilseydik, direkt sizden alırdım. Hayırlısı olsun, size iyi satışlar.

  • Robinson Crusoe kullanıcısına yanıt
    Üstteki muhabbetlere baktım da standart muhabbetler dönmüş bide linux/windows muhabbeti var ios/android muhabbeti bitmeden bide bu çıktı
  • lucker274 L kullanıcısına yanıt




  • Bahar temizliğine devam o zaman Steam Deck [ANA KONU] 

  • sanjii kullanıcısına yanıt
    Bunların hiçbirini oynamadım listeme ekliyorum tavsiyeniz için teşekkür ederim yakın zamanda belki oynamam ama mutlaka şans vericem

    Ayrıca decke ayrı backlogg tarzı bişey kullanıyormusunuz ?

    Benim sadece deckte bitirdiğim oyunları eklediğim bi listem bile var artık 😂

    stash.games
    Steam Deck game collection by Belphegor
    https://stash.games/users/doom_guy/collections/steam-deck-sphmc




  • Steam deck tam backlogg killer 1 Haziran'da almıştım konsolu 1.5 ayda 13 tane oyun bitirmişim hayatımda daha önce bu kadar oyunu bu kadar kısa sürede bitirdiğim olmamıştı
  • lucker274 L kullanıcısına yanıt

    Yok hocam böyle bir şey kullanmıyorum. Benim listem Steam profilim gibi bir şey... Bir kaç oyun hariç neredeyse bütün oyunlarım direkt steam üzerinden satın alıp oynuyorum.

  • Sizlerle değeri bilinmemiş bi oyun paylaşmak istiyorum



    Cyberpunk evreni nerolink üzerine distopya yazmışlar ve bunu güzel işlemişler hikayeden baya keyif alıyorum şuan tek oturuşta oyunun yarısını bitirmişim

    İndirdiğim oyunları temizliyerek gidiyorum yer açıldıkça da @sanjii nin tavsiyelerine bakıcam




  • Ben bugün half life oynamaya başladım, nasıl half life serisini bitirmeden sürüyorum ki, deck uzerinde oyunu kurdum yağ gibi akıyor, hatta 30 fps yaparsanız fan hiç çalışmıyor ve oynama süresi 7 saati geçiyor
  • s_demirci_53 kullanıcısına yanıt

    Half Life, Steam Deck'te çok iyiydi. Deck'teki halini görünce şaşırmıştım. Sanki PC'deki halinden daha güzel geldi bana. Performansı sanki remastered gibi ya da direkt konsol oyunu gibi geldi. Normalde eski oyunlar yeni PC'lerde kötü çalışır. Bu tam tersi çok iyiydi Deck'te.

  • Venomstr kullanıcısına yanıt
    İşin garip tarafı Black Mesa yükledim onun kontrolleri çalışmıyordu
  • s_demirci_53 kullanıcısına yanıt

    Ben de geçen sene 25. sene güncellemesi gelince tüm seriyi tekrar oynayıp bitirmiştim, gerçekten çok keyifli.


    Black Mesa kuruluydu ancak daha başlamamıştım. Biraz önce açtım baktım, kontroller çalışıyor Steam Deck [ANA KONU] 

  • Uzun süredir Steam Deck'i oyun oynamak gibi amacına uygun olmayan işler için kullanıyordum Steam Deck [ANA KONU]  Liste giderek büyüyor:


    https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/155275502


    Bugün tekrardan kurcalama kısmına geçtim. Normalde eldeki PC'lere bile Windows 11 kurmamıştım ama internette okuduklarımdan sanki Steam Deck'e kuranlar 10'a göre daha memnun gibi geldi. Ben de denemeye karar verdim.


    Elimdeki LED versiyonu eşime vermiştim. Daha önce onda MicroSD kart ile gayet verim almıştım Windows kullanımında. Son sayfalardan okuyabileceğiniz üzere Steam Deck [ANA KONU] kendimdeki OLED için henüz sürücüler yayınlanmadı ama olduğu kadarıyla neler yapabilirim, bir bakıp bu mesajda tecrübeleri paylaşacağım işte.


    Sadece Windows üzerinde çalışan kullandığım yazılımlar var. Nadiren de olsa seyahatlerde Steam Deck üzerinde açıp kullanıyorum. Oyun kısmında da her 3 senede bir aldığım FIFA serisi var. 22 SteamOS üzerinde sorunsuz çalışıyordu ve halen keyifle oynuyorum. Sonrakiler anti-cheat sebebiyle Windows kurulumu gerektiriyorlardı. 25'e bir şans veririm belki.


    Öncelikle Windows 11 başlangıçta bir internet bağlantısı istiyor. Shift+F10 ile komut satırını açıp OOBE\BYPASSNRO komutunu girince sistem yeniden başlıyor ve bu sefer internetsiz kurulum seçeneği çıkıyor. Sanırım aktivasyon istemiyor, istiyorsa da araçlar internette kolayca bulunuyor zaten.


    Şimdilik yayınlanan sürücüler APU ve SD kart okuyucu sürücüleri. Onları kurdum. APU klasöründe ses sürücüleri de çıkıyor, aynı Windows 10'daki gibi onların kurulumunu da yaptım ancak dahili hoparlörü sistem tanımadı. AUX çıkışından kulaklık bağlayınca çalışıyor, o şekilde bir kullanım olmayacağı için sadece denedim. Bluetooth adaptör gibi çözüm bulanlar olmuş. Yine Audiorelay yazılımıyla sesi telefondan alanlar da var.


    Reddit'te Windows 10 için yayınlanan Wi-fi sürücülerinin 11'de de çalıştığını okumuştum sanki. Denedim ama yemedi. Diğer bir mesajda Lenovo Qualcomm QNCFA765 sürücülerinin çalıştığını okudum. Şu linkten indirdim, çalıştı harbiden. Sanırım OLED modelde 2 farklık chipset kullanılmış. Yani bu paylaştığım linkteki sizin cihaza uygun olmayabilir. O durumda diğer sürücüyü bulup kurmanız lazım.


    https://oemdrivers.com/network-qualcomm-qcnfa765

    Bu arada gençler bunlar resmi yayınlanan sürücüler değil. Aleti elinize alırsanız gelip bana çemkirmeyin sonra, ben risk alıp deniyorum işte bir şeyler Steam Deck [ANA KONU] 


    Ses ve bluetooth için henüz çözüm yok gibi. Bluetooth zaten çok kullandığım bir özellik değil ancak ses konusu sıkıntılı benim için. Kablolu kulaklık ya da adaptör gibi çözümler işime gelmiyor, muhtemelen oyun için kullanmam ancak şu haliyle bile bayağı işimi görür Steam Deck üzerinde Windows.


    Bu mesajı böyle adım adım güncelleyip bir fikir vereceğim işte. Reddit'te bayağı fonksiyonu çalıştıran elemanlar var. Kendime de sonraki kurulumlarda kılavuz gibi olur Steam Deck [ANA KONU] 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robinson Crusoe -- 20 Temmuz 2024; 15:43:29 >




  • onur_460 O kullanıcısına yanıt

    hesapta neler var bilmiyorum da o fiyat çok sanki

  • yusei kullanıcısına yanıt
    katılıyorum. ben beyefendiyi rencide etmek istemem hem herkes kendi malını istediği fiyattan satabilir.

    ancak,

    yurt dışında sıfır haliyle 9.600’e bulunabiliyor. (gamestop)

    steam bizzat kendisi 1 tb oled modelini 18.210 tl’ye satıyor. (550 usd)

    bize gelince 2. el 64 gb’a 18 isteniyor. yahu el insaf. bizim gariban türk halkı da her zamanki gibi tüm dünyanın iki katı para ödeyerek basit bir cihaza sahip oluyor.

    steam deck alırken birkaç tane 64 gb lcd model satanlara 9.000 veririm dedim kabul etmediler üstüne hakaret yedim. hala duruyor ilanları, kendileri bilir.

    bu arada ben istanbul’da bir konsol mağazasından 512 gb oled modelini nakit 21.000’e aldım.

    eğer almayı düşünen arkadaşlar varsa internetteki pazarlara para kaptırmamalarını tavsiye ederim zira 512 gb model için 28 bin civarı isteniyor. tabi kredi kartına taksit ile alacaksanız internet üzerinden almak mecburiyetindesiniz.




  • 
Sayfa: önceki 358359360361362
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.